11 september 2023

Mugler Alien Goddess Supra Florale eau de parfum

Mugler Alien Goddess Supra Florale eau de parfum

Publiciteit: gekregen persproduct van Mugler. Ik trek het liefst blogfoto's wanneer de zon schijnt, want dan komt het product het mooist tot zijn recht. Dat is voor de nieuwe Mugler-geur absoluut het geval: de tinten van goud, amber en roségoud floreren gewoon in het gouden zonlicht! Bij deze toon ik jullie graag deze prachtige flacon en de even prachtige geur.

Mugler Alien Goddess Supra Florale eau de parfum
Mugler Alien Goddess Supra Florale eau de parfum

Mugler Alien Goddess Supra Florale is een eau de parfum en zit in een kostbare talismanflacon - die flacon gaat al jaren mee en is intussen een ware klassieker. Mugler was zijn tijd ver vooruit, want al sedert 1992 zijn de Mugler-geuren hervulbaar - van een visionair gesproken! Wereldwijd zijn er meer dan 10.000 Mugler-fonteinen waar je je lege flacon rechtstreeks aan de bron nieuw leven kan inblazen. Voor zo'n Alien Goddess Supra Florale red je daarmee 100% van het metaal, 88% van het plastiek en bespaar je iets meer dan de helft aan karton- en glasafval. Je kan ook de refills kopen en dan ligt de ecologische winst iets lager, maar nog steeds erg hoog.

Mugler Alien Goddess Supra Florale eau de parfum
Mugler Alien Goddess Supra Florale eau de parfum

Alien Goddess Supra Florale is opgebouwd rond de signatuurgeur van de jasmijn en wordt zowel in de opener als in de basis geflankeerd door nog meer bloemen. Dat geeft een supraflorale ervaring, in drievoud. De opener is verfrissend en sappig met cactusbloem en peer en geeft meteen een toets van veerkracht, van vitaliteit. In het hart heeft Mugler gewerkt met een soort van hybride bloem, een co-distillaat van sambacjasmijn en eeuwige bloem - het doet de Alien-naam alleszins wel eer aan. Het distillaat heeft een licht gezouten facet, maar wordt vooral gekenmerkt door het ontluiken van een glorieuze bloemige geur. In de basis trekt Mugler de eeuwige bloem absolute verder door en verbindt het met een warme amber en een groenige toets van mineraal mos.

Parfums en geuren zijn niet altijd in woorden om te zetten - en zijn bovendien zo persoonlijk als het maar kan zijn. Zelf heb ik een voorliefde voor bloemige, vrouwelijke geuren die de sensualiteit durven uitspelen. Dat zijn zeker niet de meest lichte of waterige geuren, maar eerder parfums die je ongegeneerd vrouw laten zijn en warmte uitstralen. De gouden tinten van van de flacon stemden mij hoopvol en de bloemige ambergeur die Alien Goddess Supra Florale bleek te zijn, maakt het helemaal af. De amberige basis zorgt bovendien voor een erg goede houdbaarheid, en omdat de bloemige noten doorheen het hele parfum heen gewikkeld zijn, blijft de geur die bloemigheid ook uitdragen. Om maar te zeggen: de flacon is een streling voor het oog, maar de geur is een genot voor de neus. 

Mugler Alien Goddess Supraflorale Eau de Parfum - 30 / 60 / 90 ml €48,94 / 65,20 / 79,59

Disclaimer: dit artikel bevat persproducten. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig