10 januari 2024

Weekly vlog: verjaardag vieren & gelukkig 2024!

Weekly vlog

Zoveel leuks in deze vlog - het is dan ook verlof voor iets, haha! Ik vier mijn verjaardag met fancy taart en superleuke cadeautjes en daarna gaan we het nieuwe jaar in met nog meer eten, hèhè.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Wat een mooie kleur lipstick droeg je in Maastricht 😉 Wat een supergeweldig cadeau heb jij gekregen (TheraFace Mask) 😱👍 Daar zou ik ook héél erg blij mee zijn! 😉 Ik ben al nieuwsgierig naar meer hierover. Hoe lang gaan die ledlampen eigenlijk mee? Ik heb het eerder ook al eens gespot, maar de prijs houdt mij tegen 😱🙃 Zie maar dat de postbode je zo niet ziet, want die gaat op de loop 🤭 Je had wel een mooie taart. Als ze zo goed smaakte als ze eruitzag dan was het helemaal dik in orde. Zie je wel dat je mama heeft vals gespeeld 🤣 Op 14:53 uur zie je het muntje zitten. Zij heeft dat gevoeld bij het snijden ja! 🤭 Haha Timo zijn droom is uitgekomen 🤣 Je handtasdrager weer kapot gekregen? 🤭 Wat voor prul koopt gij dan ook? 🤭 Laat uw Pyrex bakvorm nu niet vallen, anders gaat die wel geen leven mee eh 😉 Hoe behoud je toch maar je lipstick na het eten? Ik heb erna meestal bijna niets meer op. Haha, die gember hot is pittig eh 🤭 En heeft het ook geholpen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was echt een supercadeau! Niet verwacht, maar heel erg blij mee. Ben hem nu aan het gebruiken, haha. Ik schrijf er zeker een review over maar wil eerst een maandje testen voor ik dat doe.
   Dat was de Christmas Cake van Coffee Café, dus die hadden we al gegeten en we wisten zeker dat hij lekker was. Chocoladecake + carrot cake, dat kan niet slecht zijn :-)
   Haha, ik zal het haar eens zeggen dat ze een valsspeler is :D
   Dat handtashaakje is uit balans geraakt toen ik terug op mijn barkruk moest kruipen, en dan op de grond gevallen met een smak en daar was dat glas niet tegen opgewassen, helaas! Mijn nieuwe exemplaar is groter en zwaarder dus zal dat normaal niet opnieuw gebeuren :-)
   Ik doe altijd een laagje lippotlood, ik denk dat dat de truc is!
   Die gember hot is echt geen aanrader, haha! Ik heb eerst een minuut zitten kermen van de pijn in mijn keel, maar dat heb ik maar uit de vlog geknipt hahahaha. Ik had wel de indruk dat mijn keel daarna beter was, maar dan is het virus overgegaan naar mijn neus, dus dat was geen succes. Ik ben heel de week ziek geweest!

   Verwijderen
 2. Fijne vlog weer :-)). Nog mijn beste wensen aan jou en je familie!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig