2 februari 2024

Empties! Opgemaakt januari 2024

Opgemaakt

De eerste empties van het jaar! Een bakje vol skincare, make-up en haarverzorging waar ik honderduit over kan vertellen, haha. Deze keer zitten er ook twee failproducten tussen, toch een unicum!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Weer een hele fijne review. Altijd fijn om je te volgen. Groet uit Nederland

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel fijne producten opgemaakt!
  Heb je al eens de Roller eyeliner van Benefit geprobeerd? Deze vind ik zelf een van de beste die ik al heb gehad, en heeft ook een stevige stift/punt. Maar als je tevreden bent met die van Sephora des te beter natuurlijk, want voor die prijs is dat wel de moeite :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee nog niet! Dat is misschien nog eentje om te ontdekken dan. Ik zal er eens naar kijken als ik in de buurt van een Benefit counter kom.

   Verwijderen
 3. Altijd leuk die opgemaakte video’s. Ik heb al eerder opgemerkt dat je een nieuw kettinkje draagt 😉 Heeft het hangertje een speciale betekenis? Joico altijd goed. Momenteel gebruik ik al even de producten van Redken. Momenteel is de deodorant van Secret Outlast bij Exclusively niet meer in voorraad 🤨 Gebruik je nog ampullen voor op het haar te doen? Heb je een verbetering gemerkt? Nogal andere producten van de Pro-Collageen van Elemis gebruikt? Als ik mij niet vergis is het exfoliërend voetenmasker LOUA van DI ook goed en die kost €6,99. Over haarlak gesproken. Als je een wit hemd ofzo aanhebt en je wil geen make-up aan de binnenkant van je kraag, gewoon even met haarlak sprayen 😉 of wie weet de MAC Fix + stay over 🤭

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is de Griekse letter S, had mijn mama met oud goud van mijn grootouders laten maken! Ik heb mijn zilveren strikje ook nog hoor :-)
   Die komt hopelijk wel terug in stock - ik denk dat hij populair is :-)
   Ik had twee kuren gebruikt van René Furterer en daar heb ik heel veel nieuwe haren van gekregen, die nu ettelijke centimeters lang zijn. Ik denk dat ik nu in het voorjaar nog eens een kuurtje ga doen, want het helpt wel. Alleen geduld hebben daarna om ze te laten groeien, eh.
   Ik heb voorlopig enkel dat oogserum en de reinigingsbalsem van Elemis gebruikt, allebei van de Pro-Collagen lijn. Heel fijn en ze doen regelmatig kortingsacties, dus dat helpt wel met de prijs. Ik heb ook nog een crème van die lijn gekregen als mini sample, maar die heb ik nog niet getest.
   Ja, de haarlak tip is handig hè! Maar dus liever op kledij maar niet op mijn gezicht, hahahaha!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig