9 februari 2024

Weekly vlog: weekend lunch & de jaarlijkse grote kuis

Weekly vlog

We gaan lekker lunchen in het weekend (extra punten voor het Big Boi dessert van Bocca Nera want amai, dat was om van te watertanden!) maar het ook weer tijd voor de jaarlijkse grote kuis. Niet dat ik zo graag kuis, maar ik apprecieer wel een opgeruimd huis met kasten die niet overvol zitten, dus dan is zo'n grote kuis een dankbaar moment. Ennn dan is het ook achter de rug vóór het (hopelijk!) heerlijke lenteweer begint, haha.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Je Natasha Denona is al flink gebruikt zie ik 😉 En ook iets gekocht bij La Bottega? De schoenen zijn wel leuk op een ietwat lange wijdere broek 👌 Amai, jullie grote kuis is erg vlug gegaan. Altijd fijn als dat achter de rug is en dat geeft een zeer tevreden gevoel. Buiten de handtassen ook nog andere spullen weggedaan of te koop gezet? Haha, die mannen gaven je misschien nog flink wat geld om je schoenen nog eens aan te doen 🤣 Meestal neem ik Lays chips, maar die Croky chips ga ik toch ook eens meebrengen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ben wel fan van dit palet, niet te groot en altijd mooie combinaties!
   Nee, niets gekocht bij La Bottega, gewoon even gepast om wat tijd te doden, haha.
   Gisteren de kelder nog gedaan, dus nu zijn we binnen klaar - content! Nu wel nog de tuin en het terras, en dat gaat ook wel wat werk zijn.
   Ik had mijn kleerkast al redelijk goed op orde, dus het zijn nu enkel die tassen en dat een paar schoenen dat weg mocht.
   Ik denk dat er zeker wel een markt is voor wat die mannen met die schoenen willen doen, maar daar kunnen ze best op gespecialiseerde sites terecht in plaats van vrouwen op Marketplace lastig te vallen, haha!
   De pickles van Croky is goedgekeurd!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig