23 februari 2024

Weekly vlog: art fair, foodmarkt, de eerste paaseitjes & een grote beauty update

Weekly vlog

Publiciteit: persproducten van Clarins. Mijn eerste keer naar Tour & Taxis in Brussel voor de Affordable Art Fair en de bijbehorende foodmarkt, we kopen onze eerste lading paaseitjes en dan geef ik jullie nog een grote beauty update over enkele producten die ik aan het gebruiken en testen ben.


Disclaimer: dit artikel bevat persproducten. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

3 opmerkingen

 1. Oh ik ben benieuwd wat jij van de MAC primer vindt. Die van Hourglass begon bij mij wat droog aan te voelen, ik kreeg mijn oogschaduw niet mooi geblend en toen ben ik ook die van MAC gaan gebruiken, ik vind 'm toch fijner. Die van Too Faced die ik in de tussentijd nog had gekocht heb ik gelijk weer links laten liggen want ik had ook gelezen dat de ingrediëntenlijst was veranderd. Ik snap nog steeds niet dat de oude tube niet terug is in het assortiment, ze zullen het toch merken aan de verkoop? Maarja voor nu ben ik blij met mijn MAC :)
  Zo'n handdoek voor je haar gaat ook echt verschil maken. De zijden kussensslopen ook. Ik merkte aan mijn haar dat het echt achteruit ging met highlights en laat nu meer lowlights zetten. Dus ja blonderen en styling tools gebruiken daar moet echt een hele goede verzorging bij, maar dat zit bij jou wel goed denk ik ;) Ik heb vandaag het serum nr.9 van Olaplex gekocht, ben benieuwd!
  Super leuke vlog weer, zo leuk om naar te kijken, net als altijd een heerlijk relax momentje.
  Oh...ik moet nog aan de voorjaars schoonmaak beginnen. Lucky you!! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had een beetje schrik omdat de primer van MAC redelijk dik aanvoelt in de tube en ik hem er met kleine beetjes moet uitduwen. Maar eenmaal op mijn vingers kan ik direct blenden en wordt 'ie precies heel dun, wat ik apprecieer! Ik denk dat ik de textuur fijner vind dan die van Hourglass!
   Aan het aantal klagende reviews te zien, zou je denken dat Too Faced daar wel iets mee doet, hè?
   Ik ben nu op alle fronten mijn haar aan het verzorgen, maar zoiets is een langetermijnplanning, haha :-) Komt goed, ik moet alleen een beetje geduld hebben.
   Oh, nu ben ik echt heel blij dat we die voorjaarsschoonmaak al vroeg getackeld hebben! Nog enkele keren in de tuin werken en dan zijn we rond :-)

   Verwijderen
 2. Ja haha die reactie herken ik met het eerste gebruik van de MAC tube maar eenmaal op de vingers en oogleden is die 👌 heel fijn om te horen dat die jou ook bevalt!

  Op naar de lente!☀️

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig