25 mei 2024

Weekly vlog: eerste foodtruckfestival, dagje Roermond & de grote beauty opkuis

Weekly vlog

Het foodtruckfestivalseizoen is bij deze officieel geopend! Het was even gokken samen met de weerapp, maar we maakten de juiste keuze tussen de regenbuien door, lol. We trekken op onze vrije dag naar Roermond, waar we de 'best crêpe in town' proeven en dan kuis ik mijn beautystash nog eens op én neem ik ook afscheid van een aantal dingen - al is dat niet altijd even gemakkelijk!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

3 opmerkingen

  1. Leuke video! Gebruik je een oogschaduw primer?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat kleine zwarte tubetje bij de primers, dat is mijn MAC Prep + Prime oogschaduwprimer. Ik gebruikte heel lang de Too Faced Shadow Insurance, maar dan is zowel verpakking als formule gewijzigd en dat deed hem het niet meer voor mij. Ik hoop stiekem wel nog dat ze terug gaan naar de oude formule. Die van MAC is een fijne als alternatief!

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig