3 januari 2010

DIOR VERNIS SILVER PURPLE

Deze nagellak kreeg ik onlangs voor mijn verjaardag. Ik had zelf nog geen nagellak van Dior, dus dit was de gelegenheid bij uitstek om het eens te testen!

Dior zelft claimt het volgende:
Een ultraglanzende nagellak met een lange houdbaarheid, voor perfectie tot in de vingertoppen. Een nieuwe formule verrijkt met het Polystrong complex voor een 3-voudige werking:
- Geeft de nagels een meervoudige glans.
- Verbetert de weerstand van de nagels.
- Revitaliseert de nagels en bevordert hun groei.
Een rijk gamma aan levendige en trendy kleuren dat is afgestemd op de Rouge Dior en Dior Addict Lipsticks.
Er wordt ook een beschrijving gegeven van het Dior-ritueel voor een perfecte manicure, wat leuk is om te lezen, maar die producten heb ik allemaal niet dus het zal bij de nagellak blijven.Er zit 10 ml nagellak in het flesje. Ter vergelijking: een OPI-nagellak bevat 15 ml, een Chanel-nagellak 13 ml en een Gosh-nagellak 8 ml. Het flesje zelf is vierkant en ziet er gesofisticeerd uit met de glanzende dop en het Dior-opschrift.

De kleur is helemaal mijn smaak: een zilver/metaal/paarse lak met subtiele shimmer. Dit vind ik erg draagbaar, zelfs om naar het werk te gaan.Op de foto zie je twee laagjes. De eerste was al vrij dekkend, maar de kleur komt pas echt tot zijn recht met twee laagjes. De kleur op je nagel is ook echt de kleur in het flesje. Het smeert wel gemakkelijk, hoewel ik de indruk heb dat ik meer moeite moet doen dan bij mijn OPI-lakjes, maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen :-) .
Share:

4 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig