30 januari 2010

USED & REPLACED

Used:


De Bourjois schuimende reinigingscrème voor een aangenaam zachte huid, ook geschikt voor droge en gevoelige huid:
Schuimende reinigingscrème verrijkt met katoen- en rozenextract. Voor een frisse en stralende teint. Aanbrengen op een vochtig gezicht. Vermijd direct contact met de ogen. Afspoelen.
Er zit 150 ml in de tube. Ik had eerst een andere versie, met name de frisse gezichtsreiniger, (de blauwe tube) maar ik vond dat deze niet genoeg schuimde. Daarom kocht ik de schuimende reinigingscrème - want als de naam "schuimend" vermeldt, dan verwacht ik ook schuim!

En hij schuimt. Een heel klein beetje. Maar niet genoeg naar mijn zin.

Replaced by:


Onlangs schreef ik al over het Clinique driestappenplan. Van de drie producten was alleen de vloeibare gezichtszeep me echt bevallen. Dus afgelopen weekend ben ik de Liquid Facial Soap gaan halen: een fles met pomp en 200 ml inhoud:

Gentle, effective cleansing developed by Clinique's dermatologists for the needs of skin dry in the cheeks, comfortable tot oily in the T-zone. Leaves skin feeling fresh, clean, comfortable. Non-drying. Use twice daily.
Clinique geeft de producten van het driestappenplan nummers, afhankelijk van het huidtype dat je hebt. Ik zei de verkoopster dat ik een normale-gemengde huid had, en zij gaf me nummer 2, met name de "mild"-versie.
Share:

4 opmerkingen

 1. Ik heb vroeger ook de producten gehad van Clinique, jammer genoeg kon m'n gevoelige huidje er niet langer meer tegen...
  Hopelijk heb jij meer succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je die van Shiseido al eens geprobeerd? Met die fancy brush die je erbij kan kopen? Die is ééécht de moeite, seg! (Ik ben al jàren aanhanger)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de facial soap ook het beste artikel van de drie .. maar ik weet niet of hij apart ook zo goed is .. ( wil ik nu natuurlijk eens gaan testen :p)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Eva: Ik hoop van wel, anders heb ik hier net een miskoop gedaan! De staaltjes die ik geprobeerd heb, waren best oké, dus ik waag het er op!
  @ Tritsbits: Nope, Shiseido is mij nog onbekend. Maar wèl een goede tip voor de volgende aankoop :-)
  @ Maaike: Ik zal het je weten te zeggen :-) Denk dat je sowieso een crème zal moeten smeren, maar dat het geen kwaad kan om de zeep zonder de twee andere stappen te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig