1 februari 2010

USED & REPLACED

Used:


Helena Rubinstein Magic Concealer in nummer 1. Ik kocht dit (intussen enkele jaren geleden) op aanraden van een schoonheidsspecialiste tijdens een make-upcursus. Ik gebruikte toen enkel de YSL Touche Eclat, maar zij toonde me dat ik op de "ergere dagen" een zwaardere dekking kon gebruiken.

Op zich ben ik erg tevreden geweest van dit product. Het komt in een tubetje en je kan het echt goed doseren (het tubetje lijkt qua verpakking een beetje op de Select Cover-Up van MAC). Anderzijds is het echt niet goedkoop, en ik vond het tijd om iets anders te proberen.

Replaced by:


Wat niet echt helemaal nieuw is, gewoon omdat ik al jaren gebruik, is de YSL Touche Eclat. Ik vind het gewoon erg handig in gebruik (er is een borsteltje ingebouwd en je kan doseren door op het knopje te duwen) en multifunctioneel (zowel concealer als highlighter). Als ik snel moet zijn, is dit echt mijn go to- product.


In Maastricht kocht ik ook een MUFE Concealer Palet in nummer 1. Dit is een echte concealer, met een crèmige structuur. Handig zijn de verschillende tinten: drie huidskleuren die je kan gebruiken afhankelijk van de tijd van het jaar, een perzikachtige kleur om de donkere kringen te verdoezelen en een groene kleur om roodheid te verdoezelen. Ik heb hiervoor een 14 Euro betaald, wat al een stuk betaalbaarder is dan de Magic Concealer van Helena Rubinstein.
Share:

3 opmerkingen

  1. Ik heb al verschillende geprobeerd, momenteel gebruik ik ook terug de YSL touche éclat, voorheen was dat nr. 1 maar dat was eigenlijk wel te roze voor mijn huidskleur, nu heb ik hem in nr. 2 en dit is meer mijn kleur. Voor de 'bad days' heb ik ook de select cover van Mac. Die van HR bevat spijtig genoeg een ingrediënt waar ik allergisch op reageer (sorbitan...) maar heb daar wel al goede dingen over gehoord!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Eva: Van YSL heb ik zelf nummer 1, heb eigenlijk nooit een andere kleur geprobeerd. Jammer van je allergie; maar gelukkig zijn er nog veel alternatieve concealers!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhh. De touche éclat! Wie leeft er nog zonder een touche éclat???

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig