7 februari 2010

REVIEW BOURJOIS REINIGINGSMELK

Onlangs kocht ik de Bourjois reinigingsmelk, waar ik nu pas aan kon beginnen, omdat ik nog met een vorige reinigingsmelk zat.

De substantie is niet erg lopend, blijft mooi zitten, en doet op zich wel zijn werk.In de winkel rook ik een subtiele komkommergeur, maar eens je hem begint te gebruiken (op de handen en het gezicht) wordt die geur naar mijn mening nogal sterk. Dat maakt dat ik er toch niet helemaal wild van ben. Ik ben helemaal verkocht aan de Bourjois toner, maar deze reinigingsmelk zal ik dus niet heraankopen. Trouwens, afgelopen weekend kocht ik een nieuwe toner in het Kruidvat, en alle Bourjois huidverzorgingsproducten waren te koop aan 50%, dus als je het eens wilt proberen, is dit het juiste moment!
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig