17 maart 2010

REVIEW BENEFIT POWDERFLAGE

Benefit Powderflage is een zeer fijngemalen poeder en is geschikt zowel voor onder de ogen als over het hele gezicht. In het doosje zit er een bolletje met 32 gram poeder en een applicatieborsteltje.


For camouflaging dark circles & fine lines, powderflage is fast, easy, light & breezy!
Virtually weightless, this silky, light pink powder magically camouflages & diffuses. De "flager" brush conceals in 2 quick strokes.

To use: With "flager" brush, sweep powderflage over dark circles of lines you want to diffuse. Use alone of over makeup.

Het borsteltje dat erbij geleverd wordt, vind ik niet zo handig in gebruik. Het heeft stugge haren en prikt mij een beetje. Dus ik gebruik een MAC 224 in de plaats en dat werkt even goed.


Ik gebruik dit poeder eigenlijk om mijn concealer af te poederen. In principe zou je het ook kunnen gebruiken als concealer an sich, maar ik heb toch wat meer dekking nodig. Het roze poeder creëert extra licht aan de donkere kringen, en omdat het zo fijngemalen is, kruipt het niet zozeer in de fijne lijntjes rond de ogen als een ander gezichtspoeder. Daar ben ik dus erg tevreden mee!


Powderflage bevat lichtweerkaatsende partikeltjes. Toch is het niet zo dat je erbij loopt als een glitterbol: eens het uitgeveegd is, merk ik zeker geen glitter onder mijn ogen.

Ik kocht deze Powderflage in de Sephora van de V&D in Maastricht voor 24,95 Euro. Toch denk ik dat je lang toekomt met die kleine bolletje, omdat je slechts een heel klein beetje poeder per keer nodig hebt.
Share:

3 opmerkingen

 1. Ik denk dat ik dit ook wel kan gebruiken! ;D
  De haartjes van die borstel zien er idd vrij stug uit..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Eva: Nee, de borstel is echt niet fijn. Maar voor de rest wel een prima poeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er prachtig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig