23 augustus 2010

REVIEW COVERGIRL LASHBLASTVOLUME


I know the big brush looks scary and hard to work with, but actually that is nog the case! I had a minimum of smudging on my eyelids, very nice! I applied this mascara without any base and without using a lash curler.

If you're looking for natural lashes, this is not your kind of product. I on the other hand always fancy a bit of lash drama, so I'm hooked.


Een van mijn favoriete beauty guru's, TiffanyD, gebruikt het liefst deze mascara. Nu is Tiffany wel gezegend met extreem mooie en lange wimpers, maar ik heb haar op haar woord geloofd en zelf ook een exemplaar aangeschaft.

Eerlijk gezegd zou ik het eerder gedaan hebben (hoezo, beïnvloedbaar?) maar ik wist begot niet waar ik CoverGirl moest gaan kopen. En toen viel mijn Euro... in de lokale Delhaize, natuurlijk!

CoverGirl claimt met de LashBlastVolume de wimpers vol en stralend te maken, omdat de borstel en de mascara zelf zijn ontworpen om "elke wimper optimaal te benadrukken voor de ultieme oogopslag". Wel, dat is toch een mooie belofte.

De verpakking is nogal in your face oranje, en voelt licht aan. Het is oké, maar ik ben er niet wild van. Het borsteltje is vrij groot, groter dan mijn YSL Volume Effet Faux Cils. Het heeft siliconen haartjes en eens in de mascara gedoopt, zie je niets meer van het oranje gevaarte!

Die grote borstel ziet er erg onhandig uit om mee te werken, maar ik verzeker je dat dat niet het geval is. Ik kon de mascara heel gemakkelijk aanbrengen zonder al te veel gesmodder op mijn ooglid. Ik bracht het aan zonder mascarabasis en zonder een wimperkruller te gebruiken.

Als je van natuurlijke wimpers houdt, is dit niet jouw product. Ik daarentegen houd van een goede portie wimperdrama en ben dus overtuigd!

CoverGirl LashBlastVolume - 10,89 Euro @ Delhaize.
Share:

9 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit! Houdt het de krul ook goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Diana: Ja, eigenlijk wel! Heb hem gisteren de hele dag opgehad, mooi gebleven en géén smudging onder de ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er goed uit, hou ook van drama lashes haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat?! Gewoon bij de Delhaize :o ? Kei goede tip van je! Dan ga ik daar is een kijkje nemen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hij ziet er echt hetzelfde uit als de maxfactor false lash effect he! volgens mij zijn het dupes, ik krijg er ook ongeveer dit resultaat mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er echt goed uit zeg ! Mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Loeder: Ja, drama lashes! :)
  @ Kelly: Ja, misschien niet bij een hele kleine Delhaize (zoals de Proxy-Delhaizes) maar in een normale Delhaize is hij zeker te vinden!
  @ Tessa: Volgens mij behoren de twee merken tot het hetzelfde bedrijf. Zou dus wel kunnen...
  @ Kimberley: Ik ben blij met het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hmm hij ziet er toch maar klonterig uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ja, die is fijn hé! Heb hem ook al gehad!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig