27 september 2010

URBAN DECAY EYESHADOW PRIMER POTION

 
 
Geen groot nieuws in deze post, of toch niets dat je nog niet wist... Deze mini-versie van de Urban Decay Eyeshadow Primer Potion zat bij het Naked Palette.
 
Een fullsize Primer Potion bevat 10 ml, deze mini bevat 3,7 ml. Dit is de originele versie, die dus onzichtbaar opdroogt, maar er zijn ook twee kleurtjes in Eden (tawny matte) en Sin (champagne shimmer).
 
Ik gebruik vaak MAC paint pots als basis voor mijn ooglooks en was daar altijd heel tevreden van. Deze UD Primer Potion heeft daar op zich niets aan veranderd, maar het is nu ook een van de basissen die ik vaak gebruik. Het werkt goed en mijn oogschaduw blijft mooi zitten!
 
Gebruik gewoon niet te veel per keer. Een dun laagje is genoeg, breng het aan en laat het een beetje drogen vooraleer je start met oogschaduw. Als je niet zo gek bent op de vorm van de applicator, heeft UD recent een nieuwe versie gelanceerd in een tube van professioneel formaat (25 ml).
 
Het grote nadeel aan dit product is dat je het niet in de winkel kan kopen. Of toch niet in België...
Share:

7 opmerkingen

 1. Deze wil ik al lang proberen! Als ik hem nu eens vast zou krijgen.. haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij ziet er mooi uit, het flesje is ook zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ga ik zeker bestellen zodra mn too faced basis op is, ik gok binnen een jaar ofzo :) je komt er ook zo lang mee toe telkens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind het een super product . Heb de mijne gekocht op beautybay.com , website in the UK met snelle verzending naar België , voor een 4€ aan verzending ongeveer. Het zou leuk zijn als UD ook een store in België zou hebben . Ik ben over het algemeen een grote fan van de UD producten . Heb 3 book of shadows en nog enkele andere paletjes en ook de 24/7 liners zijn een super product. Ik zweer bij de primer potion van UD :-D

  http://sparklingluna.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Luna: Bedankt voor de tip! Ik zou het alvast heel erg leuk vinden als UD in België te koop zou zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Graag gedaan ! Ik vrees dat ik me arm koop als UD in België komt , :-D .

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad een nadeel dat je hem hier niet kunt kopen, anders had ik hem al lang in mijn bezit

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig