29 september 2010

PROJECT 15 PAN - ROUND 3

Intusen zit ik al middenin mijn vierde week van Project 15 Pan! Het gaat mij vrij gemakkelijk af, al moet ik toegeven dat ik niet in de buurt van een winkelcentrum of -straat ben geweest. Ik probeer de verleidingen niet op te zoeken :) Ik motiveer mezelf, denkende dat ik eindelijk al die producten kan gebruiken die hier anders maar staan te bestoffen en dat ik het voor mezelf doe. Een opgeruimde kast betekent een opgeruimde geest! :D


Na de derde week van mijn Project 15 Pan, zijn volgende producten op:

- Lush The Blonde shampoo:
Ik had hier een staaltje van. Het was een beetje zoeken hoe ik dit het beste kon gebruiken. Shampoo moet voor mij toch op zijn minst een beetje schuimen, maar de eerste keer dat ik deze gebruikte, was er dus geen schuim te zien. Na wat oefenen, lukte het dan toch, maar ik ben niet helemaal onder de indruk van deze shampoo.

- Lush The Comforter:
Dit ruikt hemels!! Ik ben er verliefd op en ik raad het iedereen aan!

- Clinique All About Eyes Rich eye cream:
Ik gebruik dit dagelijks (ochtend en avond) dus het is geen verrassing dat ik hier door ben geraakt! Ik zal hem ook heraankopen, alleen zal het de gewone versie zijn en niet meer de 'rich' versie. (En geen zorgen, ik heb die laastse restjes er ook uitgehaald!)

- Bourjois Gentle Eye Makeup Remover:
Mijn favoriete make-up remover! Werkt goed en is betaalbaar. Wat heb ik nog meer nodig?


En dit zijn de waardige opvolgers:

- Evian Facial Spray:
Dit gebruik ik niet vaak, omdat ik het steeds vergeet (het is dan ook zo klein!). Ik ga het meenemen naar mijn danslessen en dan zal het wel goed gebruikt worden.

- CoverGirl LashBlastVolume:
Onlangs plaatste ik hier al een review van, en het is absoluut mijn favoriete drugstore mascara!

- Kiehl's Damage-Protecting Toning Mist:
Ook eentje met een recente review waar ik tevreden over was! Ik zit ongeveer halfweg het product.

Zijn jullie bezig met een Project 15 (of ander cijfer) Pan? En voelt het voor jullie ook goed?
Share:

14 opmerkingen

 1. Bravo! Ik moet eerlijk toegeven dat ik het soms wat moeilijk heb met m'n Project 10 Pan!
  De verleiding om nieuwe spullen aan te kopen blijft dan ook groot! :)

  Vind je de 'gewone' versie van de All About Eyes beter dan de 'rich'? Minder vet ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Eva: Ik vermijd de winkels gewoon, en dat helpt! Ik heb het geluk in de stad te werken, maar niet echt middenin het centrum en als ik vertrek van mijn werk, rijd ik ook meteen weg, ik moet niet langs de winkelstraat lopen of rijden. En in de weekends kan ik me bezighouden met onze bouw haha, dat is een goede afleider!

  De gewone versie is een gelversie, deze rich versie is een crème. Ik vond de gelversie aangenamer om te gebruiken op de ooghuid. De rich versie doet zijn werk hè, het blijft een goede oogcrème, maar qua gebruiksgemak heb ik liever de gel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij gaat echt goed zeg!
  Je producten die je gebruikt zien er trouwens wel echt fijn uit! Vooral die blonde shampoo..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bezig! Je kan jezelf binnenkort belonen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I'm using the CLINIQUE eye cream and I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaat goed zeg!!! :D Ik plaats morgen of overmorgen weer een P10P update. Ik vind het echt fijn om te doen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent goed bezig. Volhouden hé. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou er beter ook eens mee starten ... heb massa's spullen die maar staan te staan . Ik probeer mezelf ook uit de winkelcentra's weg te bannen :-) , dàt lukt dan nog vrij aardig ... maar dan heb je dat verdomde internet toch wel zeker !! Je kan ook alles online kopen ... :-(

  Olivia
  http://sparklingluna.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Luna: Ik probeer ook niets online te kopen :) Maar dat is wel een pak moeilijker, dat klopt! Maar al deze bemoedigende woorden helpen wel! Plus je kan jezelf belonen met iets na het behalen van je doelstelling :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. the comforter is idd enorm fijn!! succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. The Blonde schuimt totaal niet maar het werkt wel goed. Mijn haar wordt er lichter van en krijgt extra glans. Ik krijg echt complimentjes over mijn haar als ik The Blonde gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Ann: Jammer dat ik niet hetzelfde resultaat had! Maar wel goed voor jou, uiteraard :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig