28 september 2010

REVIEW KIEHL'S ACAI DAMAGE-PROTECTING TONING MIST


De Açaí-lijn van Kiehl's is opgebouwd rond de organische açaíbes. Bessen zijn lekker, maar zijn ook fantastische ingrediënten voor huidverzorging!

Alles in naam van de strijd tegen huidveroudering. We zullen allemaal onvermijdelijk ouder worden, alleen willen we er niet oud uitzien. Dankzij de uitzonderlijke hoeveelheid antioxidanten, vitaminen en essentiële vetzuren, helpt de açaíbes oxidatiestress te neutraliseren en beschermt de huid tegen tekenen van schade door de zon. Bovendien worden ook fijne lijntjes en rimpels verminderd en verbetert de teint, luminositeit en vitaliteit van de huid.

Met de Damage-Protecting Toning Mist kan je je reinigingsritueel afsluiten in schoonheid. Ik weet niet of je het duidelijk kan zien, maar deze toner heeft een lichte kleur, is dus niet doorzichtig (dat is dus niet mijn vuil dat op het watje hangt, haha!). De geur is vrij sterk voor een toner, en kan mij niet meteen bekoren. Maar hij doet wel goed zijn werk en bovendien doneert Kiehl's een groot bedrag aan het behoud van het regenwoud! Daarmee scoren ze punten :)

Het is echter wel prijzig voor een toner (voor die prijs kan je al een toner van Chanel kopen) en dat is wel jammer. Niettemin wel een goed product!

Kiehl's Açai Damage-Protecting Toning Mist - 180 ml - 33,00 Euro
Share:

8 opmerkingen

 1. wat cool een Pharrel William editie? Grappig!
  Hij klinkt goed iig, flesje is ook wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Loeder: Jep, Pharrel himself haha! En als Pharrel het zegt, zal het wel goed zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "voor die prijs kan je al een toner van Chanel kopen"
  Waarom zou een toner van Kiehl's niet evenveel als Chanel mogen kosten? De kwaliteit is zéker even goed. Qua skincare zitten Kiehl's en Chanel zeker in dezelfde groep.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ITGIRLKYM: Ik zeg toch niet dat Kiehl's slechter is? Lees jij dat dan? Ik geef een aanwijzing en vergelijking in welke prijsklasse deze toner zit. Want hij is prijzig, dat kan ik niet ontkennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk flesje!
  Mijn moeder heeft deze ook al gekocht (gewone editie) maar ze is ook niet zo te vinden voor de geur zegt ze. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt wel goed, ben ik toch benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmm, ik ben pas 19 dus van dit spul blijf ik voorlopig af. Maar het klinkt wel goed voor de vrouwen die het nodig hebben. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig