15 november 2010

QIRINESS - LE BODY WRAP EXFOLIANT

Op tijd en stond moeten we ons lichaam toch wel eens goed verwennen! Zeker met de winter die eraan komt, kan mijn lijf af en toe wat meer bepampering gebruiken, en dan zijn mijn dagdagelijkse bad- en doucheproducten net niet efficiënt genoeg. 

De productjes van Qiriness zijn ideaal om je badkamer even om te toveren tot een mini-spa. Hun duo Body Wrap bevat een cocktail van actieve bestanddelen die dankzij de balans van texturen en geuren zorgen voor een spa-moment vol harmonie en rust.


Qiriness gaat uit van de E.O.S.-samenstelling om de huidcellen te ontgiften, dynamisch te maken en te ontstressen, zodat de verzorgingsproducten optimaal kunnen werken. Enkel wanneer je huid ontspannen en rustig is, kan het de verzorging optimaal opnemen:
  • E voor Energie: verse mangocellen en goji (een vrucht uit China en Tibet) versterken en voeden de huid;
  • O voor Oxygène, oftewel Zuurstof: een cocktail van planten en algen om de huid te draineren en ontgiften, zodat de huid zachter en gladder wordt;
  • S voor Sereniteit: een extract uit een woestijnplantje om spanning en stress te verlichten (door het celmetabolisme te vertragen) en de weerstand te verbeteren.
Het duo Body Wrap bestaat uit twee lilaroze tubes, eigenlijk vrij eenvoudig, maar wel gemakkelijk in gebruik.
 
Vandaag een review over de eerste stap van het duo!
 
C'est quoi ça, Le Body Wrap Exfoliant?
Een heerlijke, uiterst zachte en schuimende scrub die na verschillende keren aanbrengen een zachte, stevige, gezuiverde en gladde huid oplevert en deze klaarmaakt voor het gebruik van de Body Wrap Hydra-Supreme.
De scrub zit bomvol actieve bestanddelen: hibiscus; poeder uit kersenpitten; roze Tahiti-zand; een serum van appelpulp, lupine-eiwit en polysacchariden die rijk zijn aan aminozuren, mineralen, vitaminen en oligo-elementen; microbolletjes van hyaluronzuur; waterlelie en bamboe-extract.
Het bevat geen parabenen, siliconen of minerale oliën, is hypoallergeen en is zo samengesteld om het risico op allergieën te beperken. Het wordt aanbevolen voor elk huidtype en vooral voor een droge en ruwe huid.


De geur kan ik niet meteen thuisbrengen. Er is een zweempje van citrusvruchten te merken. Ik val er niet meteen voor in katzwijm, maar terwijl ik de scrub aan het gebruiken ben, doet de geur me wel goed. Ik ontspan en krijg echt het gevoel dat ik iets goeds aan het doen ben voor mijn lijf. Een beetje zoals het ruikt wanneer je een schoonheidsbehandeling zou laten doen.
 
Deze scrub is de meest crèmige die ik ook heb gebruikt. Dit is geen scrubje dat onmiddellijk verdwijnt wanneer het in contact komt met water. Het blijft lekker zitten op je huid zodat je ook de tijd kan nemen om uitgebreid te scrubben, het te laten schuimen en het wat kan laten rusten en intrekken voor je het afspoelt.
De scrubeeltjes zijn vrij grote, zichtbare bolletjes, maar de scrub is helemaal niet pijnlijk of ruw.
Wanneer ik uit de douche kom, voelt mijn huid al heel zacht en gehydrateerd aan.

Is dit een aanrader? Als je op zoek bent naar een scrub die dat tikkeltje meer kan doen, zeg ik volmondig ja! Tenminste, als je het er voor over hebt om de prijs te betalen. Dat is dan ook meteen het enige nadeel. Misschien dus geen dagelijkse aankoop, maar wel als je jezelf eens wilt verwennen, voor een verjaardag of als kerstcadeautje. Weet je meteen weer wat je op je wishlist kan zetten ;)
 
Qiriness - Le Body Wrap Exfoliant - 200 ml - 31,90 € @ Ici Paris XL
Share:

6 opmerkingen

  1. leuk lijkt me heerlijk! ik vind het altijd super om mezelf lekker te verwennen:)
    maar je zegt hij heel duur is maar je noemt geen prijs? of heb ik eroverheen gelezen? zo niet, zou je miss nog even kunnen laten weten hoe duur hij is en waar ik hem kan kopen?
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooow hahaha laatmaar ik zie het heel klein eronder staan;) mijn fout sorry:)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind hem echt heerlijk!
    De scrubdeeltjes zijn inderdaad ideaal, niet te hard of te zacht ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh klinkt superfijn! Ik zet hem op de wishlist! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vind hem ook erg fijn! En zeker dat de geur niet te overheersend is, als je nadien een bodybutter gebruikt van een ander merk "vloekt" het tenminste niet :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hij is wel prijzig. Maar het klinkt wel als een fijn product. Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig