7 november 2010

REVIEW KORRES WATERMELON LIGHTWEIGHT TINTED MOISTURISERIk kocht deze Korres Watermelon Lightweight Tinted Moisturiser nadat mijn vorige getinte dagcrème van Clinique volledig op was. Ik was hier nieuwsgierig naar omdat ik er online al zoveel over gelezen had.

Ik kocht deze in mijn lokale apotheek in de kleur 02 Medium Honey. Er zijn drie beschikbare kleuren: 01 Light Sand, 02 Medium Honey and 03 Dark Tan. De lichtste tint was veel te licht voor mij, de derde was een beetje donkerder, goed voor de zomer maar niet voor mijn normale tint. Dus ik ging voor de gulden middenweg, nummer 02, Medium Honey.

Het is een tube van 30 ml en de structuur van de crème is vrij lopend. Met de tube is dat echter wel gemakkelijk te controleren. Ik breng het aan met mijn vingers, dat lijkt het me het gemakkelijkste met dit soort product, maar je moet snel zijn! Eens aangebracht, droogt het namelijk erg snel op. Dus als je geen getinte vlekken wilt, moet je blenden alsof je leven er vanaf hangt!

Is dit een aanrader? Ik twijfel. Zeker niet als je een erg vette huid hebt, want dan blijft hij niet lang zitten, volgens mij. Ik heb een gemengde huid en ik moet afpoederen om het een hele dag te houden. Doe ik dat niet en zit ik te veel aan mijn gezicht (slechte gewoonte!!), dan zie ik gewoon dat er niets meer op ligt.
Maar ik houd wel van het effect dat ik krijg, beetje dewy, alsof ik van mezelf zo een mooie huid heb :D

Voor een full face effect, kan je hem zien in deze FOTD.

Korres Watermelon Lightweight Tinted Moisturiser - 30 ml - 24,40 €
Share:

10 opmerkingen

 1. Het ziet er alvast een hele mooie kleur uit moet ik zeggen!
  Bevat hij ook parfum? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik houd wel van een dewy finish! Maar ik vind het ook belangrijk dat het lang blijft zitten, dus deze ga ik skippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Ann: Ja, weet je, ik zit ook echt gewoon veel aan mijn gezicht, op mijn hand leunen en mijn kin ondersteunen. Dus misschien ligt het wel aan mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Eva: Enkel natuurlijke ingrediënten! Ruikt wel naar watermeloen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat het niet voor mij geschikt is. De verpakking ziet er wel perfect uit. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb die van MAC en daar ben ik wel tevreden van! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wel jammer, voor die prijs heb je ook eentje van Mac denk ik en die vind ik heel fijn :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hem zelf ook en voor mijn droge huid werkt hij ook niet goed. Ik moet eronder nog een dagcrème aanbrengen! Maar ik moet wel zeggen dat hij een mooie gezonde kleur geeft, net alsof je van een dagje zee terug komt...

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig