13 december 2010

HAUL - L'OCCITANE EN PROVENCE


Zaterdag sjeesde ik naar Maasmechelen Village voor een verjaardagscadeautje. Mijn verjaardagcadeautje welteverstaan, want ik kreeg een kaartje thuis van de Village dat ik voor mijn verjaardag een geschenkje mocht afhalen bij L'Occitane en Provence.


Gratis L'Occitane, dat sla ik natuurlijk niet af! En gezien ik toch daar was, heb ik enkele productjes meegenomen die goed scoren in hun assortiment. Ik kende L'Occitane wel van naam, maar heb hun producten eigenlijk nooit echt geprobeerd. Hun kleine zusje, Le Couvent des Minimes, heb ik wel al aan enkele testen kunnen onderwerpen (klik en klik!) en dat is me goed bevallen, dus eigenlijk heb ik wel een positief gevoel bij L'Occitane.

Echte reviews volgen natuurlijk pas als ik de productjes ècht heb kunnen gebruiken, maar mijn eerste indruk krijg je nu al :)

Hun beroemde handcrème met karitéboter kon natuurlijk niet in mijn zakje ontbreken. Goed dat ik deze kocht (er stonden drie soorten aan de kassa), want die met de kersen kreeg ik gratis met mijn verjaardagsbonnetje. Eerste indruk bij de handcrème met karitéboter is dat hij erg vast is, wat gelijk staat aan zuinig gebruik. De kersenhandcrème is vloeibaarder. Ze ruiken beiden erg lekker! Of ze de battle met mijn favoriet (Rituals Gingko's Secret) kunnen winnen, moet ik nog even proefondervindelijk uitzoeken!

De douche-olie met amandelen heeft mij aangenaam verrast, geurgewijs dan. Ik dacht dat de amandelgeur erg sterk zou zijn en mij een beetje zou verstikken, maar dit goedje ruikt zoetig èn zacht.

Het melkconcentraat met amandelen tenslotte, heeft wat mij betreft een heel toepasselijke naam. Dit is geen dikke crème, maar een echt melkconcentraat, dat erg gemakkelijk smeert en ook lekker ruikt. Omdat het zo goed open smeert, denk ik dat je wel vrij lang toekomt met dit potje, ook al is het (in mijn ogen) vrij klein.

Later meer over deze productjes! L'Occitane is te koop in hun winkels, maar blijkbaar ook bij Essenza (zoals ik ontdekte tijdens het zondagshoppen)!


P.S.: Wil jij ook een attentie voor je verjaardag van Maasmechelen Village? Schrijf je dan in op hun website voor hun My Membership-programma!
Share:

12 opmerkingen

 1. Hun handcréme is inderdaad goddelijk! Gefeliciteerd met je kadootjes ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb die handcréme ook gekocht. En waarschijnlijk aan het dubbele van de prijs! En hij is idd heel erg fijn! :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk.
  Het lijken mij hele fijne producten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @MissBeautyEtc: Er is daar 30% korting, dus ik heb 4,80 Euro voor betaald (voor 30 ml).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben heel benieuwd naar je reviews!
  Deze handcrème vind ik alleen niet zo geweldig ruiken :( Maar gelukkig hebben ze ook andere soorten die lekker geuren en net zo goed zijn :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg benieuwd naar de hancreme ook, volgende keer wat meepakken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaa die handcreme is echt goed! Ik heb hem ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt erg goed! Ik ga eens binnenspringen bij de Village (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk cadeautje! Ik krijg elk jaar zo een VIP kortingboekje waar je 10% korting in elke winkel kunt krijgen. Gratis handcrème van L'Occitane lijkt mij veel leuker :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah ze zien er superfijn uit,
  ik ken 't merk eigenlijk helemaal niet, maar ik ga zeker eventjes de site opzoeken haha!
  &Ik ga me natuurlijk aanmelden ^^

  En indd. superjammer,
  ik had 'm ook vrij laat gepost, misschien kon je anders nog eventjes naar Nederland (als je dicht bij de grens woont...)
  Ik had 'm zelf ook niet kunnen halen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oh leuk! Ik was in september nog daar geweest (ook met een bon) en toen waren alle populaire producten (zoals de handcreme) uitverkocht... Dus ik moet snel eens terug precies!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig