15 december 2010

DIOR POUDRE SHIMMER 001 DIAMANT ROSE


Er zijn zo van die producten waar je op kwijlt, maar waar je omwille van de prijs niet meteen overgaat tot een aankoop. Dingen die ik echt heel mooi vind (zowel het product zelf als de verpakking), maar waarbij ik het toch net niet aan mezelf kan verantwoorden om het ook effectief te kopen.En dan... komt het moment dat je een cadeaubon krijgt, waarbij je eigen bijdrage heel wat minder is dan de eigenlijke aankoopprijs. Ziehier het resultaat! Vergeef me voor de overload aan foto's. Ik was gewoon zò enthousiast dat ik dit schatje eindelijk in mijn bezit had!

Ik heb het over het Dior Poudre Shimmer 001 Diamant Rose. Dit poeder zit in de collectie in twee kleuren, 001 Diamant Rose (deze rozige versie) en 002 Diamant Ambré (een meer gouden, bronzige versie). Het is een "ultra-shimmering all over face powder", hoewel ik het toch enkel voor mijn wangen zal gebruiken. Ik kan mij niet voorstellen dat ik hiermee mijn hele gezicht bepoeder.
Add a touch of radiance.
This precious blend of shaded, sparkling colors envelops your face in a halo of light. Blend together or use individually to sculpt contours and reveal a glowing complexion.

As sheer and shimmering as silk, the new Poudre Shimmer Diorskin brightens the complexion with thousands of sparkles and an airy caress of translucent light subtly shaded with delicate, sparkly gem-like effects. What is the secret of these unique reflections? Just the right amount of pearlescent particles and pigments designed to give the skin a beautiful sheen. The result: in just one step, your face radiates with a delicate halo of light!

Het begint natuurlijk al bij de verpakking. Een stevig kartonnen doosje, een chique velours beschermtasje en dan het donkerblauwe doosje met het ingewerkte CD-hologram. Binnenin zit er een groot spiegeltje, maar er wordt geen kwastje bij geleverd. Op zich geen ramp, want meestal zijn de kwastjes die je bij producten krijgt, toch vrij flut.
 
 
Het poeder zelf bestaat uit 5 deelpoeders, elk in een andere kleur, gaande van een bleekroze highlight, over peachy kleuren tot een dieper roze kleur. Je kan ze dus apart opbrengen, maar ik ga ze gewoon lekker mengen.
 
 
Ik ben er zo ongelooflijk blij mee, ik kan er naar blijven kijken, zo mooi vind ik het!
 
Welke zijn jullie grote lemmings?
 
Dior Poudre Shimmer 001 Diamant Rose - 10 g - € 41,31 @ Ici Paris XL
Share:

19 opmerkingen

 1. Oh! Ik kan het aannemen dat het moeilijk te weerstaan was! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat heb jij mooi besteed! ;-)
  Het ziet er zodanig mooi uit dat ik het niet zou durven gebruiken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, gefeliciteerd met je aankoop! Dit is echt een heel mooi ding =)) Heb jij het al uitgeprobeerd? Soms durf ik zulke prachtige producten niet aan te raken, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van zo'n product wrd je gewoon happy! prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook een shimmer van Dior die hierop lijkt! Maar dan een met 2 kleuren: licht roze en nog lichter/bijna wit. Maar ik ben er eigenlijk minder enthousiast over dan toen ik hem zag... je ziet nauwelijks shimmer en al helemaal geen kleur.. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de 02 hiervan en vind m echt zalig en nog altijd even prachtig, ik wil de 01 ook hebben :)

  Het is inderdaad te shimmery om over je hele gezicht te gebruiken maar een prachtige highlighter. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Moooooi! Daar zit ik ook al maanden naar te kijken maar toch nooit gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooi, ik zou hem niet eens durven te gebruiken denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, jaloers!
  Heel erg mooi.
  I love it.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. GMooi! Krijgen we ook foto's van swatches? En foto's van een FOTD met deze? Denk dattie ook mooi is als blush :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Iedereen: Ik heb hem al geswatcht, maar nog niet echt gebruikt. Ik denk dat ik er morgen wel aan ga beginnen! :)
  Dus foto's ervan op de huid volgen zeker nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. waaauuuww!! Ziet er zooooo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtig! Ik wil de andere versie (omdat die beter past bij mijn gele ondertoon) maar de prijs schrikt me toch af :P

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Keerthana: Ja, dat was bij mij ook zo! Daarom dat ik hem met een cadeaubon heb gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig