27 december 2010

REVIEW KORRES YOGURT MOISTURISING CREAMDe Korres Yoghurt Crème is een fluwelige hydraterende crème voor de vette en vochtarme huid. Op hun website staaat echter dat dit een crème is voor de normale en gecombineerde huid. Dus ik was een beetje verward. Ik veronderstel dat het wel voor de twee gaat.


Ik kocht deze crème eigenlijk per ongeluk. Ik ging voor het yoghurtmasker dat er naast stond, en nam per ongeluk het verkeerde doosje mee. Ik zag dat pas toen ik thuis was, en toen was het al te laat (gekocht tijdens een shopdag in Antwerpen).

Niet dat ik klaag, hoor!
Sterk kalmerende, niet vette crème die de huid langdurig hydrateert. Yoghurt is een natuurlijke bron van lactose, proteïnen, mineralen en vitaminen die onmiddellijk hydrateert en droge plekken van de huid verlicht.
 Dat er yoghurt in de crème zit, wordt al snel duidelijk als je het dekseltje verwijdert. Dit is een lopende crème, dus je moet echt oppassen en zeker niet te enthousiast openen! :) Eigenlijk zou ik liever hebben dat dit in een tube met pompje zat, want het is eerder vloeibaar dan een echte crème.

De crème zit in een stevig glazen potje met een metalen dekseltje. Vrij basic, maar ik vind het wel mooi.

De geur is vrij neutraal, het is dan ook yoghurt, maar het heeft wel iets. Leuk weetje is trouwens dat er echt eetbare yoghurt in deze crème zit! Natuurlijk all the way!

Ik heb de indruk dat deze crème een kalmerende invloed heeft op mijn huid. Ik krijg er ook helemaal geen irritaties van. Voor de koude winterperiode is dit een goede crème voor mijn huidtype (normale huid met vettere T-zone), omdat mijn huid wel wat afziet met de aanhoudende koude.

Op het eerste zicht is er niet veel speciaals aan deze crème, geen franjes aan de verpakking, geen grote slogans, maar eigenlijk vind ik het zeker een goede crème met een correcte prijs voor de kwaliteit en de hoeveelheid. Dit is een van Korres' kleine geheimpjes, die zeker de moeite waard is om te ontdekken!

Korres Yogurt Moisturising Cream - 40 ml - 24,20 Euro
Bezoek de Korres website voor verkooppunten
Share:

5 opmerkingen

 1. Lijkt me heerlijk! Vooral omdat er yoghurt in zit. Alleen daarom juist denk ik aan houdbaarheid.. ik zou hem dus zelf in combinatie met een spateltje gebruiken tegen bacteriën enzo :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De texture ziet er goed uit. Maar niks voor mij.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet en klinkt goed!! Mijn huis heeft toch ook een beetje last van de koude in de winter...

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig