14 februari 2011

L'OREAL VOLUME MILLION LASHESMascara is onmisbaar in mijn beautystash! Zonder mascara ga ik de deur niet uit, dus daarom probeer ik ook regelmatig nieuwe mascara's uit. Want hoewel ik mijn Holy Grail al gevonden heb in de YSL Volume Effet Faux Cils, is de zoektocht naar een evenwaardige èn betaalbare vervanger een neverending story.De verpakking van de L'Oréal Volume Million Lashes is in elk een echte eye catcher: een opvallende gouden tube met zwarte accenten, die me erg doet denken aan mijn YSL!

Maar hoe zit het met het product?
Deze nieuwe generatie volumemascara herdefinieert het volume dankzij de nog nooit vertoonde combinatie van:
- Het borsteltje dat wimper na wimper extra volume geeft: elk wimpertje, zelfs de hele korte, wordt omhuld dankzij de borstelhaartjes van verschillende grootte.
- De dispenser die overdosering voorkomt: perfect afgesteld op de borstelhaartjes geeft het precies de juiste dosis formule voor een extra-volume resultaat zonder klontertjes;
Resultaat: individueel omhulde wimpers, voor het volume van een miljoen wimpers!
Het borsteltje is gemaakt van elastomeer. Meestal valt dat mij een beetje tegen en irriteert het mijn ogen wanneer ik de mascara aanbreng, maar het borsteltje van de Volume Million Lashes is eigenlijk wel vrij zacht. Toch verkies ik een gewoon borsteltje boven een siliconen versie, maar da's persoonlijke voorkeur.


Zo enthousiast ik was over de Lash Architect 4D, zo onverschillig ben ik over deze Volume Million Lashes. Dit is gewoon niet waar ik naar op zoek ben. Mijn wimpers worden goed gespreid en gesepareerd, maar ik mis echt het volume in mijn dunne wimpertjes. En omdat mijn wimpers zo dun zijn, krijg ik allemaal mascaravlekken vlak boven mijn wimpers. Dat ziet er niet zo mooi uit. Jammer, maar helaas; op naar de volgende!

L'Oréal Volume Million Lashes - 9 ml - 16,99 €
Share:

16 opmerkingen

 1. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat bij elke mascara heb, dat smudgen. Als ik eyeliner gebruik zie je dat niet, maar zonder heb ik dat altijd welk borsteltje ik ook gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ MissBeautyEtc: Ja, het komt natuurlijk wel voor bij meerdere mascara's, maar zo erg als bij deze, heb ik het nog niet veel voorgehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aiii, dat ziet er niet fijn uit! Al moet ik zeggen dat ik enthousiast werd toen ik het borsteltje zag. :/ Wat jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die kreeg ik eens gratis :D! Ik vind hem echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil hem ook wel. Hij ziet er best goed uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmmm. ik had er ietsjes meer van verwacht!
  Thanks voor de review.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat hij niet doet wat je er van verwacht, ik dacht dat hij beter ging zijn!
  Ik kan ook niet zonder mascara :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vind hem niet zo geweldig! Maar de verpakking is tenminste mooi :p

  BeantwoordenVerwijderen
 9. zo apart... terwijl ik op youtube heb gehoord dat deze mascara formule van volumissime en het borsteltje van covergirl mascara zou hebben... nu geloof ik er niks van.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hhmm, ziet er inderdaad een beetje slordig uit. Ik heb hem ook liggen maar nog niet uitgeprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben trouwe fan van DiorShow en zoek zelf geen andere! Als ik een andere gebruik is het omdat ik die gewonnen heb of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het resultaat bij één laagje er anders wel mooi uitzien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Spijtig van die vlekken! Voor die prijs zou je er wat meer van verwachten idd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jammer zeg :( toen ik het borsteltje zag dacht ik 'JA!' omdat dat echt mijn favo borsteltjes zijn maar het resultaat is idd niet geweldig

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig