31 maart 2011

MAYBELLINE SUPERSTAY 24H - RASPBERRY


Na de SuperStay 24H-foundation is er in het Maybelline-schap ook een SuperStay 24H voor de lippen. Net zoals de foundation, belooft ook deze lippenstift om het 24 uur lang uit te houden en bestand te zijn tegen allerlei activiteiten dankzij zijn flexibele filmvormende technologie. Bovendien houdt hij zonder uit te lopen, zonder klontertjes en zonder te vervagen of uit te drogen.





Deze lippenstift gebruik je in twee stappen:

Eerst breng je de kleur aan op je lippen. Vergis je niet, dit is geen gloss! Het werkt eigenlijk meer als een stain en vergt toch wel wat geduld om het goed aan te brengen. Het smeert namelijk niet zo gemakkelijk uit als een gewone gloss en je moet de kleur wat opbouwen (zoals je wellicht ook kunt afleiden uit de swatch).

Vergeet zeker de mondhoeken niet, want het valt extra hard op als je dat stukje vergeet. Als je de lipstick in de gewenste vorm/kleur op je lippen hebt, blijf er dan vooral van af! Ga niet met je lippen over elkaar wrijven (zoals ik wel eens doe met gewone lippenstift), want dan krijg je vlekken. Laat het een tweetal minuutjes drogen voor je naar de tweede stap overgaat.

Een niet onbelangrijk detail: de lippenstift ruikt lekker, naar frambozen!


Als tweede stap 'verzegel' je de lipstick door er met de balsem over te gaan.

Verzegeld is verzegeld en dus bougeert deze lipstick niet meer vanaf dat moment. Het leuke eraan is dat je bijvoorbeeld ook geen lippenstiftrestjes op je tanden krijgt :) Omdat ik me daarover geen zorgen hoef te maken, durf ik ook sneller met een fellere kleur de deur uit gaan.

Om de houdbaarheid te testen, ben ik ermee naar onze werf vertrokken, waar ik een dagje heb gewerkt aan onze ventilatie (lees: zéér stoffig) en heb gegeten zonder de lippenstift ook maar een keer bij te werken. Na enkele uren hard werken, stapte ik terug in mijn wagen en wat zag ik? De kleur zat er grotendeels nog op, maar de glans was verdwenen en de randjes zaten niet meer helemaal netjes.


Qua houdbaarheid scoort hij dus inderdaad erg goed. In normale omstandigheden zal het eindresultaat iets beter zijn en je kan altijd met de balsem bijwerken. Je moet wel tegen het gevoel kunnen dat je van deze lippenstift krijgt, dat stain-gevoel is net ietsje anders dan een gewone lippenstift. Maar los van dat: dikke chapeau voor dit product! Er zijn 12 kleurtjes beschikbaar, dus voor elk wat wils!

SuperStay 24H - € 12,49
150 Delicious Pink - 172 Sparkling Fushia - 185 Rose Dust - 195 Raspberry - 240 Plum Seduction - 260 Wildberry - 444 Cosmic Coral - 510 Red Passion - 542 Cherry Pie - 585 Burgundy - 615 Soft Taupe - 730 Timeless Brown
Share:

15 opmerkingen

  1. prachtige kleur! ik ben niet meer zo van die maybelline lipproducten na me slechte ervaring met 12h gloss, maar ja, je moet er echt van houden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. blijft echt goed zitten...! wel een heftig kleurtje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldige kleur en blijft nog goed zitten ook! Toch altijd maar de vraag natuurlijk.. :P

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooh, erg mooie kleur :) Staat je goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi! Deze heeft ook zo goed als geen shimmer! Moet ik ook eens checken :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb ook die lippenstift alleen dan in de kleur bruin! <33.

    Maar waar zie jij eigenlijk de naam van het product staan? Ik kan het echt nergens vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik moet zoiets nog echt hebben. Wat een resultaat, niet zo slecht. Mooie kleur trouwens. Hij past heel goed bij jouw lippen.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gaaf! En idd blijft lekker lang zitten zeg!
    En mooie kleuren hebben ze ook zeker!

    XOXO
    Eef&Lot

    ps: Maybe you will follow us?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauwww, echt een mooie kleur! :o

    x Krizia

    www.krizia-shark-attack.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. @ Amber: op de huls van de gloss zelf (het gekleurde stuk) staat de naam van de gloss op een stickertje, dus aan het uiteinde ervan. Je moet wel goed kijken, want het is een doorzichtige plakker.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. erg mooie kleur, maar de foto;s zijn ook echt schitterend!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik twijfel al een tijdje om delicious pink te kopen... Maar ik ben bang dat hij te roze is... Kan je mij suggesties geven? Of heb je alleen weet van raspberry? :) Leuke site, ik volg je! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. @Laurence: Sorry, ik heb enkel Raspberry in mijn bezit! Maar als je twijfelt, zou ik gewoon even swatchen in het Kruidvat. Bedankt voor het volgen!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig