22 mei 2011

EYES LIPS FACE - E.L.F.

De Belgische website van Eyes Lips Face (e.l.f.) bestaat intussen al een tijdje. e.l.f. is een budget make-upmerk met verschillende productlijnen. De goedkoopste producten kosten 1 Euro per stuk. Van budgetproof gesproken! :) Ik testte enkele productjes uit!Shimmering Facial Whip in Citrus (€ 1,00): Dit is een glanzende highlighter voor het gelaat, dus zowel voor het gezicht, de ogen als de lippen. Je hebt er trouwens maar een mini-beetje van nodig (minder dan op mijn arm), dus dit tubetje gaat zéér lang mee.

Ik gebruik mijn ringvinger om de highlighter aan te brengen, klop een beetje op mijn jukbeenderen en dep het dan uit voor een subtiel effect.


Eye Widener (€ 1,00): Het is de kleur Pearl White en het potloodje is superzacht (niet te hard duwen, dus!). Je brengt het aan in de binnenste ooghoek en het geeft een instant wakkere blik.

De dop is tegelijkertijd een ingebouwde potloodscherper, altijd handig. Het is jammer dat dit oogpotloodje maar in een kleur beschikbaar is. Het is een vrij witte kleur, ik zou het fijn vinden om ook een meer huidskleurig, nude potloodje te kunnen kiezen. Maar het doet wel wat het zegt, ik heb mezelf ermee op foto gezien en het gaf inderdaad een wakker effect!


Liquid Eyeliner in Ash (€ 1,00): Ik vond deze grijze vloeibare eyeliner wel een fijn alternatief voor mijn gebruikelijke zwart. Deze eyeliner heeft een vilten, puntige top. Aanbrengen gaat gemakkelijk, hoewel ik een minder vloeibare eyeliner gewend ben. Zonder basis is hij wel niet helemaal zweet-proof (twee uurtjes dansles overleeft hij dan maar half), met basis is dat beter.

e.l.f. heeft ook andere lijnen in het assortiment. De producten daarvan zijn iets duurder, maar nog steeds erg betaalbaar.


Mineral Booster in Sheer (€ 5,00): Hoewel dit poeder er roze uitziet, is het gewoon transparant op je huid. Het absorbeert olie en beperkt rimpels, fijne lijntjes en poriën voor een mooie, gelijkmatige finish. Ik gebruik het niet op zichzelf (dat kan ook), maar als poeder over mijn foundation, voor een langere houdbaarheid en mattere look de hele dag door.

Het doet mij erg denken aan mijn MAC Prep + Prime poeder want het heeft eigenlijk hetzelfde effect op mijn huid. Voor wie een betaalbaar en goed poeder zoekt, is dit echt wel een aanrader!


Studio Blush in Peachy Keen (€ 3,50): Nars lookalike, anyone? Van deze compacte blush zijn er 8 kleurtjes beschikbaar. Ik heb Peachy Keen, een licht kleurtje dat wel goed op te bouwen is. Het geeft mij een mooi kleurtje en tegelijk ook een glansje. Ik draag het heel graag als dagelijks kleurtje naar mijn werk.

e.l.f. levert mooie, dierproefvrije producten aan een zeer betaalbare prijs. Persoonlijk ben ik het meest onder de indruk van de Studio-lijn en de Mineral-lijn. De "iets duurdere" producten dus, maar ik vind ze nog steeds erg betaalbaar.

Jammer dat e.l.f. in België enkel online te koop is. Het is toch een budgetmerk, dus er zijn waarschijnlijk heel wat jongere meiden die hier wel eens iets van willen proberen. In de VS is het bijvoorbeeld wel in de winkel te koop en ik denk dat het hier ook wel een succes zou zijn. Je kan op de Belgische e.l.f.-website onder andere betalen met PayPal of via overschrijving, misschien dat dit voor sommige jongere dames wel een optie is.
Online betaal je ook verzendkosten; die wegvallen bij een bestelling vanaf 75,00 Euro, maar dat is op zich al een hoog bedrag, tenzij je aan groepsorders zou doen.
Ik wilde oorspronkelijk ook een aantal andere producten testen (zoals het Studio Contour Blush & Bronzing poeder), maar de populaire producten waren jammer genoeg uitverkocht.

Op zich is mijn eerste kennismaking met e.l.f. vrij goed verlopen! Welke producten van e.l.f. kunnen jullie aanraden?
Share:

9 opmerkingen

 1. Ik heb er nog nooit iets van besteld, de studio blush lijkt me wel wat. Ik zal deze zomer eens zien in de winkels in de VS, bespaart me alweer verzendkosten ;-) Fijn dat je dat vermeldt, dat wist ik niet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie producten. Heb eigenlijk nog nooit wat bij ELF gekocht, maar ben het nog steeds zeker van plan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook zoveel van ELF. Ik ben helemaal weg van de nagellakjes van dit merk. Dat witte potlood is heel mooi. Wat een prachtige shimmer heeft die.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben echt fan van ELF! Wel moet je maar net weten welke (1 euro) echt te doen zijn, want sommige vind ik wel tegenvallen. Maar goed, voor de prijs kun je het sowieso niet laten. :)
  Ik heb ook een blush uit de Studio lijn en die gebruik ik dagelijks, erg mooi kleurtje (Tickled Pink).
  Die highlighter heb ik ook en vind ik ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij mij was de blush kapot aangekomen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ELF heeft inderdaad best leuke en goede producten, zeker voor zijn prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze producten zien er echt wel heel leuk uit en voor de prijs moet je het zeker niet laten :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig