18 mei 2011

L'ORÉAL PROFESSIONNEL GOES TRAVEL SIZE


Als ik op reis ga (en 't is te hopen dat het er ooit nog eens echt van komt! Wees gewaarschuwd als je begint te bouwen, haha!), sleep ik nogal veel producten mee en dat weegt (letterlijk) door in mijn bagage. Daarom probeer ik zoveel mogelijk mini's en travel size-producten op te sparen of aan te kopen, zodat het gewicht van mijn koffer wat onder controle blijft. Er zijn namelijk altijd dingen die ik toch fullsize meeneem en da's niet altijd even handig.

Bij L'Oréal Professionnel hebben ze dat goed begrepen. Sinds eind april 2011 geven ze bij elke aankoop van een gewoon product (200/250 ml) gratis een travel size-product en een leuke zonnebril in pilotenmodel. De travel size-producten zijn 50 tot 100 ml, wat handiger is om in je bagage te proppen. Eigenlijk vind ik dat ook wel ideaal om nieuwe producten te ontdekken en te testen, zo hoef je niet direct te investeren in een fullsize product.


Wat gaat er in jullie bagage op beautyvlak? Neem je de hele winkel mee of beperk je je tot enkele essentiële producten? Spaar je mini's op of gooi je alle fullsize producten maar in de beautycase?

Share:

9 opmerkingen

 1. Yep. Ik vind dit super. Je spaart toch wel plaats uit in de koffer en je hoeft niet over te gieten(?) van grote flessen naar kleinere travelsize busjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, zalig.
  Ik haal altijd een lading kruidvat-mini's in huis voordat ik op vakantie vertrek.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaa echt handig die travelsize flesjes. Ik sleur ook niet graag fullsize flessen mee. Ik heb eigenlijk nog nooit L'Oréal Professionnel geprobeerd, moet ik dringend doen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig zeg! Ik hou van mini's, gebruik ze altijd als ik uit logeren ben of op vakantie ga. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik spaar ook mini's en testertjes op!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooo wat leuk!
  Ik ben gek op mini's! Ik kan ze nooit weerstaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, wat ziet dat er goed uit. Ik ben er benieuwd naar.

  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me ook wel handig om te testen.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig