6 mei 2011

MAC SURF, BABY!


Grab the board, hop in the Jeep, cruise the Pacific Coast Highway…
Surf’s up! The lure of the endless summer starts here with My Paradise Cheek Powder, Summer Stash of Crushed Metallic Pigments, Hibiscus Lipstick and Splashproof Lash Mascara that just won’t smudge. Colourful, lustrous, and full of life...journey to a world where feeling the rush means taking a risk. Hang Ten!

Here’s bronzing for every dude and dudette looking to hit the half-pipe with a killer tan. Bring commotion to the ocean with Solar Riche Bronzing Powder and new Gold-go-Lightly Studio Careblend/Pressed Powder. Capture the surf spirit, add contours & dimension with the latest Skinsheen Bronzer Stick!
Defy sun-and-sea blasted lips with Suntints SPF 20 Liquid Lip Balms.
 

 
MAC goes surf met hun nieuwe collectie! Draagbare kleurtjes en bronzers voor dat ultieme strandgevoel. Het pronkstuk vind ik alvast de Cheek Powder, deze is gewoon prettyyy! Hieronder zie je nog twee foto's van de stand die op de persdagen stond.


Wie gaat er de 14e mei aan de MAC staan? :)

MAC Surf, Baby! - beschikbaar 14.05.2011
Share:

5 opmerkingen

 1. Ik ben heel benieuwd. Opzich heeft deze collectie niet echt indruk op me gemaakt... vind verpakking ook niet echt leuk... maar ja, wie weet, misschien ben ik bij de eerste swatch al verkocht :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben gek van de groene oogschaduw ! De rest van de collectie spreekt me niet zo aan, de verpakking vind ik ook maar niets :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de verpakkingen verschrikkelijk helaas. En beter hadden ze ook een hele lijn goede highlighters er bij gedaan! dat is toch een op en top zoemr product? x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de bronzer stick ondertussen geprobeerd, maar zelfs de lichtste kleur is voor mij te donker en je moet echt ontzettend goed blenden om een beetje mooi resultaat te verkrijgen. Ik vind de pigments wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig