12 juni 2011

DEBORAH MILANO 24ORE PERFECT FOUNDATION & VELVET EYESHADOW


Het bestverkopende product van Deborah Milano is de 24Ore Perfect Foundation, dus waarom zou je niet met hun bestseller beginnen als je het merk wilt ontdekken? :)
Zoals de naam laat vermoeden, belooft Deborah Milano 24 uur houdbaarheid en perfecte teint.

De foundation is geschikt voor alle huidtypes en geeft een subtiele, zachte en lichte finish. Het werkt met een polysaccharidecomplex, dat zorgt voor een comfortabel gevoel en een langdurig, natuurlijk en perfect resultaat. Bijwerken is niet nodig dankzij het Power Stay Complex. Bovendien zorgen plantenextracten voor een natuurlijke glans en wordt het licht weerkaatst zodat de huid er egaal uitziet. Er zit ook SPF 10 in het product, wat altijd handig is, want een beetje zonnebescherming kan zeker geen kwaad.

Het flesje vind ik best classy: het ligt goed in de hand, is gemaakt van mat glas en heeft een erg handige en mooigevormde pomp.


De structuur is fijn en de foundation smeert gemakkelijk uit. Jammer genoeg is de kleur toch wat te donker voor mij, zeker op dit moment. Dit is de kleur Apricot en hij is veel te donker voor bleke velletjes zoals mezelf - zo durf ik niet echt buitenkomen. Ik kijk uit naar de zomervakantie en het moment dat ik terug wat meer kleur heb, zodat ik deze eindelijk echt kan testen!


In hetzelfde gamma zijn er binnenkort ook nieuwe 24Ore Velvet Eyeshadows die ook langdurig houden en zowel droog als nat kunnen worden aangebracht. Mooie kleurtjes in elk geval!

Waren jullie al bekend met Deborah Milano? Voor mij was het de eerste kennismaking, en ik ben benieuwd naar meer!

Deborah Milano 24Ore Perfect Foundation - 30 ml - € 13,50 - verkrijgbaar in 5 tinten
Deborah Milano 24 Ore Velvet Eyeshadow - € 8,95 - vanaf juli 2011 - 6 kleuren
Verkrijgbaar bij Galleria Inno, iU Wijnegem Shopping en erkende parfumerieën
Share:

7 opmerkingen

 1. Altijd de bestsellers eerst he :D
  Meeste kans op succes met goeie dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed! Ik ben gek op lichte foundations.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn, een budget foundation met spf erin! Mss toch maar eens naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt alvast goed!!

  Petra
  Sprinkles on a cupcake

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wel jammer dat de kleur voor jouw iets te donker is. Het lijkt mij wel een fijn product.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit lijkt mij echt een heel toffe foundation. Wel jammer dat hij te donker is voor jou! SPF in een product is altijd goed meegenomen.

  Zou het kunnen dat dit merk vroeger ook in het kruidvat verkocht werd? Want het logo en de naam komen mij echt wel bekend voor van vroeger.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Imelda: Wel, ik weet het niet zeker. Het merk Deborah werd vroeger wel verkocht in het Kruidvat, maar of dat ook het merk Deborah Milano is of was... 't is al te lang geleden!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig