19 juli 2011

MEMEME COSMETICS - LONG WEAR SATIN LIP CREAM


MeMeMe Cosmetics (ook al gekend van hun vierkante doosjes blush - klik hier voor mijn aankoopje uit Londen) is voor ons Belgjes niet in de winkel te koop, maar gelukkig wel online bereikbaar via hun website én ze verzenden naar België!Onze lippen krijgen alvast een goddelijke behandeling! MeMeMe brengt 10 kleuren lipstick uit in hun nieuw gamma van Long Wear Satin Lip Cream en elke lippenstift wordt "vertegenwoordigd" door een andere godin.

De verpakking is van dat matte, zachte zwart. Voelt erg luxueus aan en glijdt als bonus ook niet zomaar uit je handen :)


De lippenstift zelf is verrijkt met karitéboter en vitamine E en ruikt naar vanille. Ze zijn inderdaad erg creamy, de kleur op de foto is vrij waarheidsgetrouw én ze geven een zacht en verzorgend gevoel aan mijn lippen.


Coral Cloak is een lichte pastelkoraalkleur die opvalt maar toch nog vrij draagbaar is, Hot Magenta is dan weer een in your face neonroze. De pigmentatie is zeker de moeite, dus ik zou zeggen: deze twee zijn niet voor doetjes :) Er zijn echter ook andere (zachtere) kleurtjes beschikbaar. Choose your goddess! :)

MeMeMe Long Wear Satin Lip Cream - £8,50 - 10 kleuren online @ MeMeMe
Share:

17 opmerkingen

 1. Love these flashy colours! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, die roze is inderdaad wel flashy, maar leuk!!!
  De coral heb ik ook, en een iets lichter roze!!
  Vind het wel leuke producten!
  En inderdaad, door die matte verpakking liggen ze wel handig in de hand!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaaauw! Me like! Deze zijn echt prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey meid! Ik kan eindelijk weer reageren :D! Hier ben ik dus weer :p!

  Die lippenstift kleurtjes zijn geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. WHOA die roze!! Wow wat onwijs mooi! Ik had nog nooit van het merk gehoord maar echt geweldig! Ook de verpakking spreekt me zeker aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, lekker fel! Leuk voor de zomer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ga meteen voor de roze, wat een prachtige kleur is dat! ik kende het merk nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oeeh leuke kleuren lipstick meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. beautiful colors! Hemera is my favorite between the two, they seem very comfortable on my lips, I want to try them!

  p.s. I'm a new follower ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. OH DIE HOT MAGENTA!!! <333 DIE MOET IK HEBBEN! Wat een prachtige lipsticks zeg! Heel erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. klinkt het raar als ik zeg dat ik die lipsticks er heerlijk vind uitzien? met van die snoepjeskleuren zou je er bijna aan willen likken haha. Ze zien er ook zo smooth uit op de lippen, heerlijk vooral de oranjetint!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hot magante is echt HOT!! Die moet ik hebben... heeeeeel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig