17 september 2011

FAN DI FENDI EAU DE TOILETTE

 

Wie op zoek is naar een luxueuze, vrouwelijke en sexy geur, kan zeker terecht bij Fendi. In 2010 lanceerde Fendi het Fan di FENDI eau de parfum, in 2011 deden ze er nog een eau de toilette bij.De flacon is een robuuste, zware, massieve vorm in glas met het logo, de dubbele F, aangebracht alsof het een gesp zou zijn. Fan di FENDI weerspiegelt luxe, verlangen en verslaving, hunkerend naar meer, maar dan in een luchtigere, helderdere vorm dan bij het eau de parfum.
Groene arabesken kronkelen doorheen de noten van de aanzet met peer, groene thee, zwarte bes, mandarijn uit Calabrië. Het citroenzaad uit Sicilië zorgt voor een vleugje licht. In de kern vervangt de absolu van Italiaanse brem de Damascenaroos. De noot is zonniger, in navolging van het akkoord van gele jasmijn. De bijzondere kwaliteit van de patchoeli en het lederachtige daimakkoord verwijzen naar de Cuoio Romano van de Fendi-creaties. Leder en patchoeli blijven op subtiele wijze hangen.
Voor wie meer wil, zijn er ook bijpassende badproducten!

Ik vind het een erg vrouwelijke geur, in het begin is hij frisser, maar wat overblijft is een geurtje dat zeer goed samengaat met mijn hoge hakken. Eentje om te gebruiken als je je fierce voelt :)

Hebben jullie al eens geroken aan Fan di FENDI?
En kiezen jullie voor een eau de toilette of liever een eau de parfum?

Fan di FENDI eau de toilette spray - 30/50/75 ml - € 49,00/70,00/84,50 - verkrijgbaar in de parfumerie
Share:

7 opmerkingen

 1. Mooie flacon ! Ik heb hem nog niet geroken. Ik ben zelf maar fan van een EDT, blijft langer hangen, maar een EDP is natuurlijk wat lichter en luchtiger. Het is maar waar je zin in hebt he :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de verpakking wel heel erg mooi, volgende keer in de parfumerie eens naar kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verpakking is mooi. Ik ga het een keer ruiken in de parfumerie. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie flacon, zo modern, I like it! Ben benieuwd naar de geur1

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig