15 september 2011

MAC PREP+PRIME TRANSPARENT FINISHING POWDER


Het MAC Prep+Prime Transparent Finishing Powder komt dit weekend nog eens in de spotlight in de Prime Focus-collectie, dus ik vond het wel tijd voor een korte review. Ik ben best wel fan van het Prep+Prime-gamma, of toch de producten die ik al getest heb (klik hier voor mijn mening over de Prep+Prime Skin Base).


Het is een los poeder dat ik gebruik om mijn foundation mee af te poederen. Het voelt een beetje koel aan als je het net aanbrengt, ik weet niet wat het is, maar het houdt mijn make-up wel mooi op zijn plaats.

Het doosje past goed in mijn hand en lijkt misschien kleiner dan een ander los poeder, maar ik gebruik het nu al enkele maanden non-stop en het zit nog voor 2/3e vol! Daarom vind ik de prijs nog wel meevallen: het is geen budgetproduct, maar je komt er anderzijds wel erg lang mee toe. Als je dan geen andere poeders zou kopen (lukt dat nog, beautyverslaafden? ;) ), vind ik het op termijn best een betaalbaar product.


Met de Prime Focus-collectie lanceerde MAC ditzelfde poeder, maar dan in geperste vorm. Mocht ik in de toekomst een nieuw exemplaar kopen, denk ik wel dat ik voor het geperste poeder zou kiezen, want dat is iets meer klungel-proof ;)

Is het Prep+Prime-gamma iets voor jullie?
En met welk product poederen jullie af?

MAC Prep+Prime Transparent Finishing Powder - 9 gr - € 21,50
Share:

12 opmerkingen

 1. Het lijkt me een fijn product alleen ik houd van vaste producten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die van MAC heb ik nog niet geprobeerd. Ik gebruik het poeder van theBalm. Dat is ook handig om mee te nemen (is geperst).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd ook erg van finishing poeders maar je doet er inderdaad erg lang mee. Ik probeer er niet te veel nieuwe te kopen hehe, moeilijk. Deze stond nog op het lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook en ben er erg blij mee, vooral omdat ie niet alleen voor een mat effect zorgt maar ook omdat dit poeder de fijne lijntjes onder de ogen niet extra accentueert, zoals sommige poeders doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik hem ook dagelijks, hij houdt echt alles op zijn plaats!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij lijkt mij wel heel fijn, hij houd alles op zijn plaats en dat vind ik belangrijk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super leuke blog !
  echt heel erg leuk, zullen we elkaar volgen?
  ik hoop dat je mijn blog ook leuk vindt!
  ik volg je nu!
  xxxx

  www.lifeofberrie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik poeder af met de Ideal skin finish van Nivea of met een MSF van MAC. Op één of andere manier ben ik bang van die witte poeders.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb hem ook, maar heb toch ook nog net iets liever een geperste versie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Yea, handig dat ze hem gepperste gaan uitgeven! Ik wilde hem daarom nog niet aanschaffen, zoiets valt altijd bij mij, helft eruit, beter even wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vind dit altijd zo'n leuk product uitzien, 'helaas' gebruik ik geen foundation, heb dus niks om af te poederen haha :) x

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig