22 september 2011

GUERLAIN LINGERIE DE PEAU FOUNDATION & CONCEALER

Dit compacte twee in een duo van Guerlain (voluit: Guerlain Lingerie de Peau foundation & concealer, moisturizing, invisible skin-fusion SPF 20 PA+++ foundation) konden jullie hier al zien voorbijkomen.


Het prachtige zwarte doosje bestaat uit een compacte crèmefoundation en een complementaire kleur concealer. Er zit ook een sponsje bij, dat je kan gebruiken om de producten aan te brengen. Lingerie de Peau moet ervoor zorgen dat de foundation zich gedraagt als een tweede huid, die je niet ziet of voelt. Hiervoor werd hij verrijkt met stretch, zijde en linnen en met hyaluronzuur.


Het gevoel van deze foundation is inderdaad superzacht en gehydrateerd. Vanaf het moment dat ik hem hem aangebracht, lijkt het alsof ik gewoon een erg goede en gehydrateerde huid heb. Geen overduidelijke foundationlaag, wel een frisse, egale teint. My skin but much, much better.

Ik vind het een extra luxe dat de concealer complementair wordt bijgeleverd. Zo heb je meteen de juiste concealer bij de hand, letterlijk en figuurlijk :)

Het sponsje is erg zacht en ik heb de foundation en concealer hier ook mee aangebracht, al vind ik dat eerder een ideale manier om on the go touch-ups te doen. Een platte foundationkwast vind ik niet goed werken, daarvoor is de foundation niet vloeibaar genoeg, maar een platte kabuki (zoals de Sigma F80) werkt dan weer hemels met de Guerlain Lingerie de Peau!


De houdbaarheid is prima! Ik heb de indruk dat ik door de dag zo weinig wear-off heb, net omdat dit product zo een natuurlijke finish geeft. Ik kan hem gemakkelijk van 's morgens tot 's avonds op hebben. Als je dan nog de late avond/nacht in wilt gaan, zou ik wel een keertje bijwerken.


Hierboven zie je de foundation in actie in een look, de linkse foto is in daglicht, zonder flash en de rechtse foto is met flash. Ik heb de kleur 03 Beige Naturel.

Ik ben normaal gezien voorstander van vloeibare foundation, toch heeft dit doosje mij aangenaam verrast. Nooit gedacht! :) Voor de liefhebbers: Lingerie de Peau is ook in fluide beschikbaar, geen zorgen :)

Guerlain Lingerie de Peau foundation & concealer, moisturizing, invisible skin-fusion SPF 20 PA+++ foundation - 9 gr + 2,3 gr - € 63,30 - nu verkrijgbaar bij de parfumerie
Share:

12 opmerkingen

 1. Die ziet er heel erg mooi uit. Deze gaat op mijn wishlist.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil al heel lang een crème foundation testen. Voor welke huidtypes is deze geschikt? Ik ga deze zeker eens swatchen in de parfumerie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh nice ! De vloeibare versie staat al tijden op mijn wishlist ! Helaas een beetje pijnlijk voor de portemonnee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Verrassend mooi! Ben niet zo van de compacte versies, maar deze ziet er dik oké uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit een erg fijne foundation en ook aangenaam op de huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel mooi uit!!
  Ik moet zeggen, ik heb altijd wel schrik dat dit heel droog en trekkerig aanvoelt op mijn huid en daarom kies ik sneller voor vloeibaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Ivy: Volgens mij kan het voor alle huidtypes. Hij is hydraterend, dus ik denk dat een droge huid er ook mee overweg kan. Ik heb een gemengde huid, en ook bij mij werkt hij goed.
  @Petra: Awel, net omdat hij hydraterend is, denk ik dat het ook voor een drogere huid kan! Ik zou zeggen, swatch een keer in de parfumerie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supermooi effect! Ik ga toch eens langs de parfumerie gaan, zit er echt super uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig