20 september 2011

NIEUW BIJ QIRINESS


Qiriness, het merk dat de home spa tot bij je thuis brengt (klik hier en hier voor eerdere artikeltjes), heeft weer enkele nieuwigheden, die ik graag met jullie deel!


Qiriness brengt de Eau Micellaire Fraîcheur op de markt. Sinds ik bekeerd ben tot micellaire reinigers (zie mijn Lancaster Express Cleanser), heb ik het helemaal voor dit soort productjes, dus ik was erg enthousiast :)

Wat doet het? Eau Micellaire Fraîcheur heeft een drievoudige werking: het haalt je make-up en andere onzuiverheden eraf (gezicht, ogen én lippen), reinigt je huid en geeft een frisse tonus.

Het reinigende water bestaat uit lindebloesem, groot kaasjeskruid (geen kaas, fyi), lotus en provitamine B5.
Er zou in de toekomst misschien ook een geurloze versie van deze Eau Micellaire Fraîcheur uitkomen, wat volgens mij wel een schot in de roos zou zijn.


Le Body Wrap Nutri-Suprême, een aanvulling op de twee bestaande producten uit Le Body Wrap-lijn, is een droge olie in een handige pompflacon voor het lichaam, gezicht én het haar, die de huid voedt en zijdezacht maakt.

Inspiratie haalde Qiriness bij de Indische ayurvedische farmacopee; zo bestaat het hart van de formule uit een cocktail van boswellia serrata, neem en sesam. Verder is de olie verrijkt met zoete amandel, katoenzaad, mangoboter, soja, lotus en vitamine E. Only the good stuff!

Het is in elk geval écht een droge olie, er blijft totaal geen vettig laagje achter, dus je kan hem zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken. #geenplakkeriglaagjeaanjelijfofkleren


Wie graag in bad gaat, kan genieten van een romig melkbad met de Bain Lacté Relaxant, aromatische bruistabletten die je volledig laten ontspannen, hydrateren, kalmeren en reminelariseren. Net zoals bij de Nutri-Suprême zit ook in deze bruistabletten dezelfde ayurvedische cocktail en een mix van zwarte orchidee, zeewater, lotus en rijst.

Je kan het tablet gewoon in het bad laten oplossen, maar als je het achter je nek of in de rugholte plaatst, krijg je tegelijk een sprankelende massage. En als je niet vaak in bad gaat, doe je wat ik doe: in de douche staan en een tablet op je nek leggen (hoofd beetje voorover buigen), terwijl je het warme water langs je heen laat stromen. Een tablet bruist in totaal zo'n 3 à 5 minuten.

De producten van Qiriness zijn zeker en vast een weldaad voor lichaam en geest. Ze zijn niet de goedkoopste op de markt, maar ze zijn wel kwalitatief. En het geeft gewoon een héérlijk gevoel om de badkamer te bezetten en allerlei verzorgende producten te gebruiken.

Genieten jullie ook zo van een pamperuurtje en uitgebreide rituelen in de badkamer?

Qiriness - verkrijgbaar @ ICI PARIS XL
Eau Micellaire Fraîcheur - 200 ml - € 24,80 - geschikt voor alle huidtypes - hypoallergene formule zonder alcohol
Le Body Wrap Nutri-Suprême - 100 ml - € 30,80
Bain Lacté Relaxant - 10 tabletten van 25 gr - € 24,20
Share:

6 opmerkingen

 1. Vooral die bruistabletten ruiken echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die eau micellaire zou ik wel graag eens uitproberen !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zien er mooie producten uit. Vooral de olie spreekt me wel aan !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het wordt de hoogste tijd voor een beetje badkamerrituelen! Ik moet dringend weer eens aan de maskertjes en peelings beginnen en die bruistabletten lijken me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende het hele merk nog niet, maar het ziet er goed uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig