24 september 2011

GARNIER MIRACLE SKIN PERFECTOR


Toen de hele BB cream hype in beautyblogland crashte, heb ik mij er ver vandaan gehouden. Eerlijk is eerlijk, ik was enorm sceptisch ten aanzien van dat 'mirakelproduct'. Want wat kan daar nu beter of anders aan zijn dan een getinte dagcrème?

Voor wie niet helemaal mee is: BB cream is de afkorting van Blemish Balm of ook wel Beauty Balm crèmes. Ze werden in Duitsland ontwikkeld, maar zijn opgepikt in Azië en daar zijn ze inmiddels immens populair. In feite is het een combinatie van verzorging en make-up. Nu heeft Garnier haar eigen versie van de BB cream ontwikkeld, de Miracle Skin Perfector, die werd aangepast aan de westerse markt omdat de Aziatische BB creams soms een grijze of witachtige waas geven aan bepaalde huidtypes.


De vijfvoudige werking (egaliseert en corrigeert de huid, laat ze stralen, geeft 24 uur hydratatie en biedt een UV-bescherming SPF 15) is bovendien erg fijn geprijsd, dat moet je ze nageven!
En natuurlijk is zo een twee-in-een handig, zeker als je 's morgens weinig tijd hebt en toch een beetje fris en net de deur uit wilt.

En ik moet zeggen... ik ben er dol op! Niet omdat het een BB cream is, want persoonlijk schakel ik deze Garnier-crème in mijn routine gelijk aan het type getinte dagcrèmes, maar wel omdat ik hem zo fijn vind werken!
De tube is erg handig, geen potjes, geen dekseltjes, gewoon even knijpen en de gewenste hoeveelheid komt eruit. De structuur is luchtig, een soort mousse die zeer gemakkelijk uitsmeert op je huid en niet cakey wordt.

Boven: net uit de tube - uitgesmeerd
Onder: uitgeblend

Ik krijg er een frisse, egale uitstraling van, het geeft mij een beetje een dewy finish. Een echte foundation zou ik dit niet noemen, de dekking is erg licht, maar meer hoeft dat ook niet te zijn. Hij egaliseert mijn huid wel een beetje, dus die kleine onzuiverheden en roodheden worden wel netjes verdoezeld. De Miracle Skin Perfector blijft bovendien de hele dag netjes zitten! Wil je het iets minder dewy? Werk dan af met wat poeder.

Er zijn twee kleuren beschikbaar, Light en Medium. Ik heb de kleur Light en die is eigenlijk perfect voor mijn niet-gebruinde huid.

Ik zou zeggen: probeer het eens. Echt, ik vind dit een fijn product.
Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Garnier Miracle Skin Perfector - in Light of Medium - 50 ml - € 9,99
Share:

9 opmerkingen

 1. Oh klinkt goed, en ziet er ook goed uit!! Blend heel mooi in de huid!!
  Ik ga hem dadelijk eens uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook maar nog niet gebruikt, heb nog steeds een beetje schrik dat ie te licht uitvalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Peggy: Voor mij is hij perfect, ben jij veel donkerder dan mij?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit. Persoonlijk heb ik liever een product dat wat meer dekking geeft dus ik denk niet dat ik hem ga proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ook meer een getinte dagcrème. Best fijn, al gebruik ik wel altijd nog even een poeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er wel goed uit maar ik ga hem denk ik toch niet uitproberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wehh ik wil hem ook zo graag proberen maar probeer even op mn tanden te bijten voor een nobuy haha :) x

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig