23 oktober 2011

MAXFACTOR EYE EFFECTS - REVIEW + SWATCHES


Enkele maanden geleden kwamen de MaxFactor Eye Effects voorbij, intussen kon ik de producten van kortbij betasten. Ik heb een duidelijke top 3 :)


Met stip op een: de Liquid Effect Pencils! Mooie kleurtjes (draagbaar, maar toch een aantal extra kleurtjes bovenop het standaard zwart of bruin), zachte en werkbare textuur zonder té zacht te zijn en een superhandige, geïntegreerde, siliconen smudger.


Op twee: False Lash Effect Fusion Volume & Length - geeft mooie lengte, degelijk volume en kan je opbouwen zonder spinnenpootjes of korreltjes. Niet op de eerste plaats omdat ik toch liever een borstel met haartjes gebruik, maar da's puur persoonlijke voorkeur. Nu ik achteraf de foto's zo zie, vind ik het toch wel een mooi resultaat :)


Op drie: Smoky Eye Effect Eyeshadow. Het concept én de bijbehorende looks spraken tot mijn verbeelding. Het product werkt op zich wel fijn, want het aanbrengen gaat gemakkelijk. Alleen is de textuur van de oogschaduw te crèmig (of zijn mijn oogleden te vettig?), want zonder basis creast de oogschaduw binnen het uur en met basis houdt het maximaal tot de middag zonder te creasen.
Er zijn nochtans heel veel looks te vinden waarbij make-up artiesten voor expres vaseline of een aanverwant product op de oogleden smeren, juist om het creasen uit te lokken, maar in mijn dagelijks leven (dus: mijn job) komt dat niet zo professioneel over. Beetje jammer dus, al hoor je mij absoluut niet klagen over mijn nummer een en twee!

Wat jullie? Al iets van deze MaxFactor Eye Effects gebruikt?
Mijn aanraders zijn de False Lash Effect Fusion mascara en de Liquid Effect Pencil oogpotloodjes.

Max Factor Eye Effects Collection - exclusief verkrijgbaar @ Kruidvat:
False Lash Effect Fusion mascara in Black - € 17,99
Liquid Effect Pencil oogpotlood - € 10,99
Smoky Eye Effect Eyeshadow - € 13,99
Share:

13 opmerkingen

 1. Ik ga zeker eens zo'n oogpotloodje uitproberen. De eyeshadows zien er eerlijk gezegd maar crap uit :p Ben sowieso geen zo'n fan van zulke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die mascara is mooi en die oogschaduwkleurtjes, echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook zeker fan van de mascara's van maxfactor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had er al eerder een artikel over gelezen, de effect eye shadows. Daarin werd al aangegeven dat ze toch tegen vielen. Ik vind de mascara wel heel erg mooi, volume effect.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De liquid effect potloden zien er mooi uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die potloden spreken me ook onmiddellijk aan, lijkt me snel en makkelijk in gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben al een tijdje geintrigeerd door de smokey eye effect eyeshadow, waar ik em ook zie, kruidvat, een boekje, een blog... het lijkt me een leuk concept, maar zoooo moeilijk in gebruik, ik zou wel eens willen tersten maar weet niet of ik 13,99 wil betalen voor iets dat misschien in mijn schuif blijft liggen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Bee: Integendeel, ze zijn héél gemakkelijk aan te brengen, alleen blijft dat bij mij niet mooi zitten :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En als je die oogschaduw nou afpoedert?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Silke: Ik weet niet of dat veel zou helpen, maar het zou op zich niet moeten hè. Ik kan het wel eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo'n mooie oogpotloodjes! Ik heb ze inmiddels ook in gebruik en vind ze echt fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nice beauty products i will trying to all products.like mascaras eye lash etc.and see more beautiful..thanks to sharing a good information..
  http://www.herbscity.com/brand/quantum.html

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig