13 december 2011

BEAUTYLOVES TEST: SAMPAR PORELESS MAGIC PEEL & GLAMOUR SHOT


Sampar staat voor urban beauty above par. Inspiratie zijn de Parijse vrouwen, helemaal verliefd op hun metropool en ze hebben daarbij natuurlijk de juiste skincare nodig. Het Urban Advance Complex wordt gebruikt in elke Sampar-lijn en is een cocktail die de huid helemaal terug activeert: een combinatie van karitéboterserum, probiotische suiker en muntendorfine.


Ik móet iets zeggen over de verpakking: roze! Wel ja, lichtroze met witte en zwarte accenten, maar toch: roze! En de verpakking van de staaltjes is zeker de leukste die er is, met die shoppende Parisienne op hoge hakken :)


Glamour Shot is een cosmakeup, dat de huid perfectioneert (net als make-up), maar dan met gemakkelijke skincare. Het is eigenlijk een doorzichtige foundation, die de poriën verkleint, je huid matteert en de fijne lijntjes laat verdwijnen en dat allemaal binnen de minuut. Je kan er ook gewoon make-up over dragen, maar het effect van de Glamour Shot zou op zichzelf al verbluffend moeten zijn.
Ik heb nog nooit een product gebruikt dat mijn huid zó snel en degelijk matteert. Het effect is ongelooflijk, zelfs bovenop foundation, want ik schrok er zelfs een beetje van. Ik had misschien niet verwacht dat het zo goed zou werken :)

Het is de bedoeling dat je het gebruikt na je dagcrème en dat je dan afwerkt met een of ander poeder, maar je kan het ook gebruiken om door de dag bij te werken. Op de website van Sampar staat er een superleuk filmpje over deze Glamour Shot. Ik was al meteen ingepakt door het Engels met de schattige Franse tongval.

Als je niet vaak foundation of getinte dagcrème draagt, en toch dat beetje meer wilt doen dan enkel dagcrème smeren, denk ik dat je met deze Glamour Shot een ideaal product in huis haalt. Ik zie het mezelf bijvoorbeeld vaak gebruiken in de zomer, als mijn huid wat getinter is, en ik er sowieso wat gezonder uitzie. Dan maakt het niet uit of het erg warm is, want dan kan ik zonder make-up de deur uit!

Links: Glamour Shot - Rechts Poreless Magic Peel

's Nachts kan je rekenen op de Poreless Magic Peel, een licht serum dat zo effectief is als een peeling (maar geen peeling is, voor de duidelijkheid). Het helpt je huid herstellen, laat vlekjes en poriën verdwijnen en zorgt dat roodheid vermindert. Het is trouwens specifiek gericht op de gemengde en vette huid. Ook voor dit product is er een filmpje!

Qua werking heeft het dus heel wat weg van mijn geliefde Estée Lauder Advanced Night Repair, al is de consistentie niet dezelfde.

Ik heb het wel op serums, het zijn producten die ik heel graag gebruik in mijn verzorgingsroutine, zowel 's morgens als 's avonds. Ik vind het ook fijn om twee verschillende producten te gebruiken, een serum voor overdag en een serum voor 's nachts. Dat geeft mij toch het gevoel alsof ik heel specifiek bezig ben met mijn huid.


Ik vind de producten nog vrij betaalbaar. Het serum kost bijvoorbeeld € 30,00 en is daarmee is een van de goedkopere meer betaalbare serums in mijn stash.

Check zeker hun website met de Exclusive Offers, want daar staan ferme promo's op! Daarmee krijg je echt wel veel waarde voor je geld, dus als je dan toch bestelt, kan je er maar beter meteen het meeste uit halen :)

Sampar - te koop via hun website en Planet Parfum
Sampar Glamour Shot - 30 ml - € 39,00
Sampar Poreless Magic Peel - € 30 ml - € 29,00
Share:

10 opmerkingen

 1. Klinkt erg fijn. Vooral zo'n matterende werking.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijken me zeker fijne producten en wat je zegt voor een serum is het niet eens zo heel erg veel. Vraag me wel af of er niet gewoon ergens hele goedkope serums verkocht zouden worden... Of zouden ze daar te speciaal voor zijn om als budget product door te kunnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De glamour shot klinkt erg interessant. Lijkt me ideaal voor 's zomers.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die "Magic Peel" klinkt heel interessant! Ik hou wel van dit soort "peelings" =)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu maak je me weer heel curieus! Als ik weer eens wat geld heb... dan ga ik er zeker eens voor kijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De verpakkingen zien er idd erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb pas van Klapp topfinish aangekocht en dat doet mij denken aan dat product Glamour Shot. Ideaal voor mij aangezien ik door de week zelden foundation draag. Klinkt goed, en ik ben ook helemaal verslingerd aan serum!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De Glamour Shot komt op mijn Kerstlijstje, dank je voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooeh klinkt goed ! Ik denk dat ik behoorlijk wat ga beauty online shoppen tijdens de examenperiode, kwestie van me bezig te houden he !

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig