10 december 2011

MAC TRIP - COOL EYE SHADOWS + LOOKMAC Trip paletjes vind je enkel op luchthavens (duty free). Beetje jammer als je niet op reis gaat, des te leuker als je wel op reis gaat, want dan kan je deze beauties vinden. Dit is een compact paletje met zes koele oogschaduwkleurtjes uit de collectie van 2010 en hij bestond ook in een warme variant.

Filament, Neutral Pink, Carbon
Flirty Number, Little Minx, Flashtrack

Ik kocht dit palet met de gedachte dat ik het veel zou meenemen op weekend. Jammer genoeg zijn die weekends er de laatste maanden niet meer van gekomen en lag dit paletje een beetje eenzaam en ongebruikt in mijn lade (of ik heb misschien te veel make-up?). Tijd om daar verandering in te brengen, want het zijn echt wel mooie kleurtjes! De lichte kleur stelt een beetje teleur, hij is vrij doorzichtig en glitterig in vergelijking met de vijf andere kleurtjes, en Carbon is, hoewel het een mooie, matzwarte kleur is, niet erg gepigmenteerd van bij de eerste swatch.

Swatches: Filament, Flirty Number, Neutral Pink, Little Minx, Carbon, Flashtrack

Twee weken geleden was ik op zaterdag een dagje alleen thuis, dus plande ik een kort tripje naar Hasselt. Geen shoptripje zonder make-up en dus begon ik met dit paletje. Ik wilde een lichtere smokey eye doen, maar uiteindelijk werd het een vrij dramatische zwartblauwe classic smokey eye. Nu ja, blauwe oogschaduw is toch terug in, haha!


MAC Painterly paint pot als basis
Maybelline Master Drama Kohl Liner op het ooglid + waterlijn
Carbon e/s over het zwarte oogpotlood + onder het oog
Creep e/s (Urban Decay Naked Palette) over het zwarte oogpotlood, omdat Carbon niet donker genoeg was voor het Maybelline-potlood (is namelijk pikzwart!)
Flashtrack e/s in de arcadeboog + onder het oog
Little Minx e/s iets hoger dan de arcadeboog + onder het oog
Virgin e/s (Urban Decay Naked Palette) als highlighter en in de binnenooghoek
MAC Blacktrack fluidline als eyeliner
Giorgio Armani Eyes To Kill mascara

Hebben jullie een go-to palet om in je weekend- of reistas te steken?
Ik heb er vrij veel, nu ik er zo over nadenk, haha!
Share:

17 opmerkingen

 1. mooie palette en mooie look heb je ermee gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. waauw, wat een mooi pallet, en wat een mooie ooglook heb je gemaakt zeg !
  echt heel erg mooi gedaan!
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige look, wish i could pull that off!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Praaachtige look, zo lekker dramatisch ! Mijn go to paletje is eentje van LancĂ´me, daar kan ik altijd alle kanten mee uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw, supermooie look!!! Moet ik voor de feestdagen eens uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke smokey look :)
  Ik heb nogal veel go to paletten ... dus nogal moeilijk te zeggen , haha
  Maar hetgene ik steeds vaak gebruik is mijn Naked Palette van Urban Decay . Ik hoop dan ook het Naked 2 Palette in mijn handen te krijgen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die look is echt prachtig, wauw!
  Wat een leuke palette.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kleuren en die look is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waauw, wat een prachtige look! I love it!

  Oh yes dear ik heb een aantal palletjes waaruit ik praktisch onmogelijk kan kiezen om hen mee te nemen in m'n weekend/reistas:

  * WnW Paradise Cove palette
  * WnW Vanity Palette
  * WnW Lust palette
  * Urban Decay Ammo palette
  * Urban Decay Deluxe palette

  of het MAC Reelers & Rockers palette uit de Tartan Tale Collectie

  En als ik m'n stash zou doorzoeken vind ik ongetwijfeld nog een aantal palletjes die ik graag zou meenemen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke palletjes zeg! En wat een mooie look, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooie look ! Lekker feestelijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hele mooie look!
  ik heb warm eyes palette en die is ook al zo prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heb je er een prachtige look meegemaakt zeg! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. prachtig gedaan, zou leuk zijn mocht je stap voor stap uitleggen hoe je dit gedaan hebt! ik ben echt een leek en alle tips zijn welkom

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige dramatische look heb je daarmee gemaakt zeg, wow!
  Ik heb eigenlijk ook nogal wat verschillende handige reispalettes, maar dan nog sleep ik vaak veel te veel mee als ik ergens heen ga, haha, je kunt tenslotte nooit weten waar je misschien schik in gaat hebben...
  Maar mijn meest favoriete (en meest chique) palette is een Bobbi Brown Earth Metals palette, so pretty <3 En mijn laatste aanwinst is het Sleek Au Naturelle palette, echt het ideale basispalette voor mij dankzij alle matte kleuren (en dan een klein likje strategisch geplaatste felle kleuren en glitter want ook al ben ik geen 18 meer, ik ben ook nog niet dood ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig