14 januari 2012

CHANEL BLUSH HORIZON DE CHANEL


Vanaf maandag ligt de prachtige lentecollectie van Chanel officieel in de winkels, maar ik heb het pronkstuk al in handen: deze Chanel Blush Horizon de Chanel. Hij stond ocharme nog geen twee weken op mijn wishlist :)Ik zal beginnen met het slechte nieuws: dit is een limited edition, hij is niet goedkoop en toch hij zal gewild zijn. Wil je hem? Spurt dan snel naar de winkel, want ik weet maar al te goed wat het is om te laat in de winkel aan te komen. It ain't fun.


The luminous hues of sunset are now captured in one elegant highlighting face powder. Subtle gradations of rose, coral and peach can be applied on their own or blended together, to highlight and sculpt the face or achieve an overall warmth and radiance.

Dit is toch wel het pronkstuk uit de Chanel lentecollectie 2012, Harmonie de Printemps. Er zijn ook drie nieuwe lakjes, April, May en June, maar ik viel onmiddellijk voor de blush!


Totaal terecht, naar mijn bescheiden mening ;) De blush bestaat uit roze tot perzikkleurige streepjes en je kan dus perfect kiezen welke kleur je wilt: een meer rozige blush? Gebruik dan het bovenste gedeelte. Vooral perzikkleurige blush? Dan zit je goed met de onderste helft. Samengeblend krijg je een perzikroze mengeling met een prachtige, subtiele glans.

Swatches: roze helft - perzikhelft - gemengd
Boven met flits - onder zonder flits

Er wordt een borsteltje bijgeleverd (in zijn eigen fluwelen zakje, how cool is that?) dat zelfs best goed aanvoelt. Geen harde kwastharen bij Chanel, en dat is zoals het hoort.

Vorig jaar bekoorde Chanel mij met hun bronzer, dit jaar met de blush. Ik weet nu al dat ik deze blush heel vaak en graag ga gebruiken, dus ik ben er heel erg blij mee!

Chanel Blush Horizon de Chanel Soft Glow Blush - 15 gr - € 50,31 bij Ici Paris XL
Share:

20 opmerkingen

 1. Toen ik de foto's zag was ik niet overtuigd, gisteren heb ik hem in de winkel vast gehad en was ik al enthousiaster en nu met jou review heb ik maar één woord : HEBBEN !!! Best dat ik wat cadeaubons heb gekregen voor mijn verjaardag :d

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er heel mooi uit! Helaas ben ik net zo'n blush persoon, hehe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige blush! Hij is echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw prachtig! ik wil graag may en june van de nagellakken!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er echt super mooi uit!
  Ik zou zo graag alles van Chanel willen hebben, maar de prijs...

  Liefs, Berrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er prachtig uit. het glanst zo mooi ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wooow prachtige blush! :o Ziet er echt prachtig uit, zou hem niet willen aanraken :p Gelukkig staat de prijs zo kleingedrukt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow! Simpele design, maar ik kan niet stoppen met er naar te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb al spijt dat ik dit artikel heb gelezen want na het zien van de swatches moet ik hem gewoon hebben maar ik zit nogal op een strak budget momenteel. Poor wallet! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb hem vandaag gedragen, ik vond hem zoooo mooi toen je hem liet zien dus ik moest toch ff bij Madame Chanel langs vandaag...effe getest en supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, handig dat je hem even kan gaan testen! Heb hem vandaag ook gedragen, morgen weer!

   Verwijderen
 11. ohh wauwie! Wat ziet die er mooi uit!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig