15 februari 2012

DIOR BACKSTAGE LENTE/ZOMER 2012 + DIOR MAKEUP WEBSITE


Frisse, tijdloze en elegante make-up bij Dior's haute couture deze lente en zomer, met focus op de ogen. 


Dit valt helemaal binnen mijn smaak, met de mooie eyeliner, de aangezette wimpers en natuurlijke wenkbrauwen. De cat eyeliner is gewoon perfect gezet, prachtig gedaan! En zoals je ziet, kan je zelf kiezen hoe dun of dik je de eyeliner maakt. Voor mij mag hij best dik en dramatisch zijn :)


De rest van het gezicht blijft naturel: de teint is helder, egaal en fris en wordt aangezet met een lichte, roze blush.  Ook de lippen blijven discreet en gesatineerd met licht koraal of rozebeige.


De nagels mogen dan weer donker met het iriserende violet van Dior Vernis n°783 Shadow. Dat geeft een heel mooi contrast met de rest van de make-up, maar past tegelijk perfect met de eyeliner.


En er is nog meer leuks: liefhebbers van Dior make-up kunnen vanaf 16 februari terecht op de nieuwe Dior Backstage Makeup- website. All about makeup and only about makeup! Sounds like heaven to me! Hier kom je alles front row te weten en ben je helemaal mee met de laatste trends. Je wordt geïnspireerd, krijgt tips van Dior's MUA's en kan een filmpje bekijken over hoe je nu die trends kan toepassen op jezelf.

Ik zet de website alvast in mijn favorieten en ben heel benieuwd naar meer!

Share:

7 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig