16 februari 2012

BENEFIT ULTRA SHINE LIP SHINE KISS YOU


Dit jaar heb ik de solden volledig aan mij laten voorbijgaan. Toch wat kleren betreft, want dit schatje scoorde ik dan weer wel! 50% korting, dat is erg mooi meegenomen :)


Het is mijn eerste lipproduct van Benefit, deze ligploss in Kiss You. In de tube lijkt hij vrij paarsig met een subtiele shimmer, maar op mijn lippen is hij niet zo fel. Hij is wel zichtbaar, dus het is zeker geen doorzichtige gloss, maar toch minder fel dan op de swatch op mijn hand.


De gloss is vrij compact, wat ik fijn vind (perfect om nog in mijn handtas te proppen). Ook de applicator is een beetje anders dan anders, hij is iets smaller en langer en beweegt een beetje mee als je de gloss aanbrengt. De gloss is niet extreem plakkerig, maar wel langhoudend, me likey! En, hij ruikt en smaakt trouwens ook niet mis. Niet dat je gloss moet opeten, but you get my point :)

Swatches: Boven zonder flits - Onder met flits (en iets accurater qua kleur)

Hij is trouwens nog altijd verkrijgbaar volgens de website van Benefit, dus ik heb geen idee waarom hij in de soldenbak lag, maar je hoort mij absoluut niet klagen :)

Benefit Ultra Shine Lip Shine in Kiss You - € 18,00 - verkrijgbaar bij Galleria Inno
Share:

13 opmerkingen

 1. Hij is best mooi! En inderdaad lichter dan je verwacht. Goed gescoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur ! Echt zo'n bubblegum kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je hem goedkoper hebt kunnen kopen :). De kleur is ook heel mooi vind ik :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje hoor! En koopjes zijn altijd leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie gloss! ik heb er ook een van benefit hij blijf echt zo lang zitten! echt fijn

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super mooi kleurtje ^^ Shoppen met korting is altijd extra fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig