6 februari 2012

DIOR GARDEN PARTY - 5 COULEURS GARDEN PASTELS & ROSY GLOW PETALHet limited edition 5 Couleur Garden Pastels is een prachtig afgewerkt palet (check de roosjes en het kant) uit de lentecollectie van Dior. Het bevat vijf glanzende kleuren in groenige tinten, van witgoud tot donkergroen, met een roze kern. 


De kleuren zijn gepigmenteerd, maar wel licht en passen perfect in een lentelook. Ik denk dat er heel wat vrouwen zijn die heel graag dergelijke lichtere kleuren dragen, het hoeft ook niet altijd een donkere smokey look te zijn, toch? Als je graag een donkerdere look wilt, volstaat het trouwens om een donkere basis te gebruiken, dan krijg je ook meteen een heel ander effect.


Alle kleuren hebben een glans (geen glitters), maar doordat ze tegelijk licht zijn, vind ik ze toch erg draagbaar en heb ik ze allemaal tegelijk in mijn look gebruikt. De look die je hiermee krijgt is erg fris en open en past perfect bij de lente.


Ik ben blij dat de afwerking geen overspray is, op die manier behoud je toch langer het effect van het palet. Natuurlijk zullen na verloop van tijd de roosjes en het kant wel een beetje verdwijnen, maar je gaat hier langer plezier aan beleven. 


Ook in deze lentecollectie, maar gelukkig wel een blijvertje, is de Rosy Glow in Petal, een blush voor een stralende blos en gezonde uitstraling. Deze blush werkt met de Fresh Color Reveal-technologie: het geeft een natuurlijke uitstraling op maat doordat het ageert op de vochtigheid van de huid. Het zal er dus bij iedereen een beetje anders uitzien, afhankelijk van je eigen huidtype.


In de pan zie je een felroze kleur, maar op de wangen krijg ik een fris lentekleurtje. Een gezond blosje, alsof ik net een fikse wandeling ben gaan doen en ik helemaal verfrist terug binnen loop.


Hij is vrij gepigmenteerd, dus ik duw een à twee keer met mijn kwast op de blush, breng hem aan en kijk of ik nog wat moet bijwerken. Je kan ook het bijgeleverde kwastje gebruiken, dat trouwens wel erg zacht is.


Ook bij de Rosy Glow is er geen overspray, maar werd Dior er in 3D-effect in gezet. Het geeft een heel leuk effect, mooi om naar te kijken en geeft het product toch dat beetje extra.


Beide producten heb ik gecombineerd in bovenstaande look. Van de Garden Pastels heb ik alle kleuren gebruikt: de roze en lichtgele kleur op het ooglid, de khaki kleur in de arcadeboog, de donkergroene kleur in de buitenste ooghoek en de witgouden kleur als highlighter. Op mijn wangen heb ik de frisse Rosy Glow aangebracht. Ik vind het wel iets fris en onschuldigs hebben, haha!

Wat vinden jullie van de Dior Garden Party-collectie?

5 Couleurs Garden Edition (LE) - 441 Garden Pastels - 59,56 €
Diorskin Rosy Glow Blush 001 Petal - 46,36 €
Share:

17 opmerkingen

 1. De kleuren staan je érg goed ! De collectie sprak me niet zo aan maar het ziet er natuurlijk allemaal heel mooi uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yeeeeeeeeeeeeey!!!! *__________* Prachtig!!
  Ik keek zelf richting de andere 5 Couleurs palette (die met de paarse tinten), maar toch maar niet gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze collectie prachtig! En draagbaar, dat ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die collectie is zo prachtig hé <3 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh wauw! die blush ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige producten, en vooral de blush staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! En je look is heel mooi geworden, dat groen past bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooooi!! Ik heb mezelf verwend met het doosje met 3 groene kleuren. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooie kleuren, staat genoteerd op mijn eindeloos lange wishlist! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die kleuren staan je erg mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooh, die oogschaduwkleurtjes zijn ook heel mooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. mooi hoor hoe je hebt opgemaakt maar er zit toch geen khaki kleur in of wel?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kleur links boven in het palet heeft iets khaki-achtigs in de pan. Ze hebben geen aparte namen, dus ik probeer ze te benoemen naar hun kleur. Op mijn arm lijkt hij iets anders, dat klopt.

   Verwijderen
  2. is lichtgeel volgens anders bloggers maakt niet uit staat je prachtig heb hem ook gekocht, blush niet heb al zoveel blushes maar misschien moet ik het toch overwegen maar gelukkig is de blush geen LE dus had niet zo n haast. Ben je blij met de blush, gebruik je normaal Dior blushes?

   Verwijderen
  3. Ik had al de Dior Rose Diamond, die gebruik ik ook als blush en daar ben ik heel tevreden van. Dit is dus mijn tweede Dior blush, voor de rest heb ik er niet veel ervaring mee.

   Verwijderen
 13. Wow ik was al bang van die blush :d zoals van Mac Tippy, zo fel! op je foto valt het gelukkig mee en de oogschaduw is ook heel mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige collectie!
  Ik ben vnl. verliefd op de prachtige blush <3

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig