21 maart 2012

L'ORÉAL PARIS COLOR RICHE LE VERNIS (+ swatches!)


Muchos kleurtjes bij L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis - I like! Je kan kiezen uit maar liefst 42 nagellakkleuren in mini-flesjes, alsof we dan nog moeten kiezen... dan gaan we gewoon voor ze allemaal (of twee, drie, ...) !Love het borsteltje: tegenwoordig weten merken wel wat nagellakliefhebbers willen, heb ik de indruk. Deze lakt ook weer zo gemakkelijk, zalig! De formule is licht en vloeibaar en bevat een mengeling van parelmoerdeeltjes, pigmenten en optische effecten.

Ik houd wel van het formaat van de flesjes: groot genoeg om ze vaak te kunnen gebruiken, klein genoeg om mee te nemen en de fijne prijs maakt ze betaalbaar genoeg om meerdere kleurtjes te proberen. Tijd voor de swatches!

Green Couture
Boudoir Rose
Mauverendezvous
Scarlet Vamp

Welk kleurtje wordt het voor jullie?

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis - 5 ml - € 5,99 - nu verkrijgbaar
Share:

17 opmerkingen

 1. Die groene en die roze, hip! Ik bekijk ze zeker eens bij m'n volgende Kruidvat stop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh de groene is zo leuk ! Bij ons hadden ze maar enkele kleuren en dus heb ik alleen maar een dusty paarse kleur. die groene moet ik echt nog wel te pakken krijgen , haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze lakjes erg fijn, en ze houden ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah dat roze kleurtje ^^ leuke lakjes, fijn formaat ook idd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. All of them look great on you, especially Green Couture and Scarlet Vamp!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes! Vooral 'green couture' vind ik erg bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die 3 laatste kleurtjes zijn helemaal mijn ding :o) Heb ze nog niet geprobeerd maar aan die prijs moet ik ze zeker eens gaan halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de groene, de roze en de rode heel mooi ! Die nagellakjes moet ik zeker eens proberen !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die groene vind ik echt prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig