15 april 2012

GIVENCHY ZOMER 2012: ÉTÉ À FLEUR DE PEAU


Givenchy's zomercollectie brengt de zomer op je huid en vind ik een mooie aanvulling op hun permanente Croisière-collectie, die je hier al kon zien.

Ik hoor het Nicolas Degennes graag zeggen: lui zijn wordt een deugd :) De zomer betekent een pauze, de tijd nemen om te genieten van het leven en van de zon en die traagheid moeten we benutten. De zomerproducten sluiten hier ook op aan en zijn nude, licht, luchtig en moeiteloos aan te brengen.


Musthave van de collectie is Ombre à Fleur de Peau, een lichte mousse die als een voile op het oog ligt. Een crème die in poeder transformeert en je op zichzelf kan dragen of als basis kan gebruiken. Maar net als in de Croisière geldt ook hier: geen dikke laag opbouwen, maar in dunne laagjes werken en desgewenst opbouwen. Ombre à Fleur de Peau is ideaal voor de zomer, want gemakkelijk aan te brengen met de vingers en waterproof.


Wil je er meer uit halen? Gebruik hem dan ook op je wangen als highlighter (dat kan prima, er zitten lichte parelmoerdeeltjes en subtiele lovertjes in het product) of op je schouders of decolleté.


De nude trend gaat verder met Magic Kajal in Delicate Nude. Dit is een multifunctioneel potlood dat je kan gebruiken op de waterlijn (nude is toch altijd iets geraffineerder dan een puur wit potlood), maar ook als oogschaduwbasis, lipcontourpotlood of als corrigerende highlighter.


Ook op de lippen en nagels komen kleuren die de natuurlijke kleur accentueren of het effect van de zomerzon laten duren. Er is een frambooskleurige lipstick, eentje met een lichtbruine glans met glitters en voor de nagels een chocoladebruine kleur.


Benieuwd naar meer?
Vanavond komt de winactie online!

Givenchy zomer 2012 Été à Fleur de Peau - exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL vanaf 16.04.2012
Ombre à Fleur de Peau - N°1 Pearly Rose / N°2 Pearly Nude - € 63,00
Magic Kajal - N°2 Delicate Nude - € 18,76
Rouge Interdit Delicate Rose N° 56 - € 29,21
Rouge Interdit Shine Delicate Brown N° 28 - € 29,21
Vernis Please! Delicate Brown N° 179 - € 17,73
Share:

7 opmerkingen

 1. Wel mooi, maar ik heb er nog niet echt een "hebben: gevoel bij (a)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, maar niet zo mooi dat ik er het geld aan kan geven (Gelukkig dat ik dat ook een keertje kan zeggen :p)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. stuk voor stuk weer echte pareltjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooie collectie, vooral de nagellak.. Ik heb iets met bruine nagellak de laatste tijd en deze is wel héél mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er fan van! Zeker de e/s is heel erg fijn :o)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig