29 april 2012

VLOG: BEAUTYMEET IN MAASTRICHT!


 
Een beautymeeting? Shoppen in Maastricht? Sephora? Jeeeeej! Enkele weken geleden ontpopte het idee op Twitter en Facebook (tip: hoe mij te volgen, vind je trouwens in de zijbalk #reclame) en afgelopen zaterdag was het zover.

Ik heb een poging gedaan om een vlogje te maken, wat trouwens veel intensiever is dan je zou denken. Maastricht heeft enkele hele leuke winkels, we hebben vooral beauty geshopt, maar ook enkele kleding- en schoenenwinkels bezocht. Aan de MAC-counter in de Bijenkorf kregen we echt uitstekende service en advies van MUA Nina. Iedereen was het er trouwens over eens: wij willen een MAC in Hasselt! #wordtvervolgd

Hieronder nog een foto van mijn buit, waar ik echt heel blij mee ben, overigens.


Zijn jullie al eens wezen shoppen in Maastricht? 
Hebben jullie nog geheime adresjes voor een volgende keer?
Share:

21 opmerkingen

 1. Leuke vlog, moet je meer doen ! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zijn jullie ook gisteren geweest? jammer dat ik jullie niet gezien heb dan :d zou je zeker herkend hebben. Ik ben ook bij Sephora, vero moda etc. geweest, van 13u30 tot 16u ongeveer. Ik woon er 10 min vandaan dus ik ken alles wel vanbuiten daar ondertussen. Van de Smokey lash was ik zelf wat teleurgesteld, vond hem niet 'wauw', de sephora nagellak remover pot daarintegen wel! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, gisteren! Van 10 uur tot 15u30 geloof ik. Jammer dat we je niet gezien hebben, maar ja, er was in de namiddag best veel volk. Ik ga de Smokey Lash nog niet direct gebruiken, heb nog een andere mascara open, maar in de toekomst komt er zeker een review!

   Verwijderen
 3. Zo'n fijn vlogje, fijn dat je dat gedaan hebt! Brengt de sfeer weer helemaal terug :p Die blazer vind ik ook helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk filmpje! Ik heb helemaal niet gemerkt dat ge zoveel gefilmd had, haha :D!
  Ben benieuwd naar de reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n leuke vlog ! Zag er heel gezellig uit en leuk geshopt ook !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk gedaan Stamatia! Echt cute.:D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk filmpje! Moet je zeker vaker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt zo'n leuke vlog! :)
  Nu wil ik ook naar Maastricht haha.
  En ik hoop dat ik ooit ook een grote blogger wordt zoals jullie dat ik ook eens meekan naar zo'n meeting, lijkt mij gewoon zo fijn.

  Mooie aankoopjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuk om te zien, mag je zeker vaker doen zo een vlog :D Leuke aankopen ook, die blazer is echt mooi :) Veel plezier met je nieuwe aankopen ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk om te zien! Maastricht lijkt me erg leuk :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een heel leuk filmpje! Moet je meer doen zo'n vlog! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. super leuke vlog :) hehe ja gebrek aan Sephora kan bijna dodelijk zijn :P Jullie zijn nog niet eens echt heel erg losgegaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh superleuk en gezellig!! Wou dat ik erbij kon zijn!!
  Leuke dingen heb je geshopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke aankoopjes, jammer dat is er niets vanaf wist :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer! Het is nochtans op Twitter en de bloggroep op FB gepasseerd. Niets van gezien?

   Verwijderen
 15. Heel leuk filmpje! Zondag ga ik naar een koopzondag in Maastricht, dus ik hoop dat ik dan ook enkele leuke dingetjes kan shoppen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk zo´n meeting.
  Je hebt leuke dingen gekocht.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig