29 juni 2012

GET YOUR FLIPSTICK ON!


Enkele weken geleden ontdekte ik heel wat nieuwigheden bij P&G - foto's hiervan staan op de BeautyLoves Facebook-pagina!

Dé revelatie op vlak van make-up, waren toch wel deze Max Factor Flipsticks. Instant ombre lips! Je moet ze dus 'flippen', omdraaien om ze te kunnen gebruiken. Of je gebruikt een van de twee kleuren, dat mag ook.


De ene kant bevat een crèmige kleur, die je gebruikt als basis, de andere kant heeft een meer glanzende, transparante kleur die je hierover aanbrengt. Dat kan in het midden zijn, in de hoeken, aan de buitenrand, enzovoort. Je kan je creativiteit volledig loslaten, na de nail-art, nu de lip-art!

Hieronder zie je de duo's naast elkaar geswatcht, met telkens eerst de creamy basiskleur, daarna de glanzende kleur.Alle duo's hebben dezelfde ondertonen, zijn complementair en zijn door Pat McGrath (Max Factor Global Creative Director) herself uitgekozen en geselecteerd. Ik vind de kleurenduo's mooi bij elkaar passen, je zal geen rare combinaties krijgen die niet bij elkaar horen. Het mooiste en subtielste effect vind ik het ombre effect, dus door de basis over de hele lip te smeren en dan de glanzende kant in het midden aan te brengen.

Je moet wel van een glansje houden, want matte lipsticks vind je hier niet in terug. Zoals je ziet hebben alle swatches een glans en in sommige zit ook wat shimmer. Op naar de lipswatches!

 Boreal Mauve

Gipsy Red

Melody Brown

Salsa Red

Bloomy Pink

Salsa Red is mijn persoonlijke zomerfavoriet, die heb ik ook meteen geprobeerd op het P&G-event zelf, gevolgd door Boreal Mauve.

Pluspunt: de lipsticks zijn smaller dan 'normale' lipsticks. Ze zijn dus erg gemakkelijk en precies aan te brengen en je hebt geen kwastje nodig. Daarmee is het ook fijner om effecten te creëren.

Zijn jullie in voor ombre lips?

Max Factor Flipstick Colour Effect Lipstick - verkrijgbaar vanaf 01.07.2012 - € 12,49
Share:

16 opmerkingen

 1. Het idee vind ik erg leuk, alleen jammer dat er bij een paar kleuren zo'n zilverachtige gloed/shimmer overheen zit, dat maakt het minder mooi. Ik vind Salsa Red ook de mooiste kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb ze hier ook liggen. Maar wil er eerst foto's van maken vooraleer ik ze gebruik, moeilijk om te weerstaan! ;) Salsa Red is ook mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Salsa vind ik een heel erg mooi kleur, de rest vind ik net iets te oubollig. Leuk artikel! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. maandag ga ik er om! ik ben totally in to ombre for lips! we hebben dezelfde smaak, ik vind ook salsa red en boreal mauve de mooiste en ga die 2 aanschaffen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind deze Flipsticks erg fijn, ik werk er ook graag mee en heb eentje in m'n eigen stash :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gypsy red is echt een prachtige kleur! Ombre lips dragen, dat weet ik zo nog net niet. Ik vind het er een beetje raar uitzien. Diamantjes op je lippen lijkt me niet al te makkelijk om nog te eten =]

  BeantwoordenVerwijderen
 7. So pretty. Gipsy en Salsa red zijn mijn favoriete flipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vindt de melody brown er wel mooi uitzien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, mooie kleurtjes.
  Sweetie. ♥
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Baureal Mauve lijkt me erg leuk. Ik vind nombre lips trouwens echt fantastisch. Ja die flipsticks wil ik wel eens uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ben heel benieuwd om het Ombre effect zelf uit te proberen, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Salsa red blijft mijn favoriet, en ga ik zeker halen! Mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig