23 juni 2012

ROGER&GALLET SUBLIME OR


Roger&Gallet bestaat dit jaar 150 jaar, ze hebben zin in een feestje en alles mag wat meer schitteren. Hun twee mooimakers helpen je daarbij en zijn bedoeld om de zomer door te komen.


Eau Sublime Or Bois d'Orange is een eau fraîche met toegevoegde waarde in de vorm van goudglanzende micro-parelmoerdeeltjes, ze geven een fijne, subtiele glans op de huid.

De geur zelf is een zonnig parfum met bergamot, mandarijn, sinaasappel, zonnig bloemengeuren, cederhout, vanille en musk. De parfumeur ging voor een zomers, sensueel vakantiegevoel en combineerde daarom frisse met pittigere noten.


De flacon zelf is ook prachtig: je ziet een gouden mashrabiya-motief dat verwijst naar de weelderige tuinen van Alhambra - oh my god, klinkt dit niet gewoon goddelijk exotisch? Als je dan goed kijkt, zie je de parelmoerdeeltjes op de foto glanzen, heel subtiel!


De bijbehorende Crème Sublime Or Bois d'Orange heeft dezelfde zomerse geur als de eau fraîche. De rijke crème bevat maar liefst zes oliën - camelia-olie, arganolie, amandelolie, macadamia-olie, sesamzaadolie en teunisbloemolie - smelt in je huid en laat hem gehydrateerd achter. Heel subtiel zie je dan een parelmoerglansje op je huid (ik kreeg het jammer genoeg niet goed op foto!), zodat je gebruinde huid net dat tikkeltje extra heeft.


In het verleden heb ik wel al eens een handcrème van dezelfde geurlijn uitgeprobeerd, maar vond ik het parfum wat te sterk. Ik weet niet waar het aan ligt, is het de zomer of is het parfum in deze twee producten wat minder uitgesproken of anders samengesteld, of ligt het gewoon aan het feit dat ik het niet op mijn handen smeer... in elk geval, ik vind de geur nu in elk geval heel wat minder overheersend en kan het best appreciëren. Zeker de bodycrème vind ik echt heel fijn om te gebruiken, het voelt zo luxueus aan, terwijl het best een betaalbare crème is.

Houden jullie van een glansje in de zomer?
Fijn weekend!

Roger&Gallet Eau Sublime Or Eau Fraîche Parfumée - 100 ml - € 39,50
Roger&Gallet Crème Sublime Or geparfumeerde bodycrème - 200 ml - € 16,00
Verkrijgbaar bij de apotheek en parfumerie - verkooppunten te vinden op hun website
Share:

14 opmerkingen

 1. ah heerlijke geur ^^ ik ben juist gek op handcrème ;)
  en glansje in de zomer is altijd mooi, vooral op vakantie ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van Roger! Betaalbare producten die inderdaad fantastisch veel luxe uitstralen. Deze geur ken ik niet. Volgende keer eens ruiken in de Inno :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind een overheersende geur ook niet lekker.
  Klinkt van de rest wel prima.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze ruiken echt heerlijk vind ik ! En de verpakking is supermooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er ook echt luxueus uit, heerlijk! Ik ga ze deze middag eens ruiken in de parfumerie zie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die body cream lijkt me heel erg fijn! En zo'n glansje is natuurlijk niet mis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb één keer een handcrème van dit merk getest, en ik was verkocht! Deze lijken mij ook superfijn, dat glansje doet het 'm toch wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de verpakking gewoon zo hemels! Denk enkel dat het niet helemaal m'n geur is.. Wat een beetje jammer is, maar stiekem ook wel goed voor m'n portefeuille ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heb de Eau Sublime Or zelf ook uitgeprobeerd en ik was helemaal verkocht. Heerlijke geur, en die subtiele glans maakt het echt helemaal af. Very summery :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi product, en de verpakking is ook geweldig! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel speciaal! Echt een prachtige fles trouwens. Ben benieuwd naar de geur

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig