3 juli 2012

EVENT: THE BIG YOU (en mijn MAC kunstwerk)

Afgelopen donderdag verzamelde een heuse meute bloggers in Antwerpen voor de tweede editie van The Big You. Gevuld met nieuwigheden, interactieve workshops en zelfs een heuse yogasessie!
Het was vrij warm die dag, dus ik liep onmiddellijk naar de verfrissende stand van L'Occitane. De nieuwe Verveine Sorbet-producten zijn de frisheid zelve! Zeker de Body Ice Gel kon iedereen bekoren, want voelt koel aan op de huid, trekt supersnel in (à la een serum) en ook de geur op zich is een en al verfrissing. Bij Veritas kon je zelf aan de slag, maar zo goed als de professionals zal ik het toch niet kunnen. Kijk hoe cute die tassen zijn!

Natuurlijk kan make-up niet ontbreken! Eerste stop: Rituals, waar je je make-up kon laten bijwerken. Geen slecht idee op een hete zomerdag. #smelt
Medebloggers Vanessa en Freya zaten in de stoel, ik maakte foto's en begaapte me aan al het moois. Bijvoorbeeld de nieuwe oogschaduwpaletjes!
Next up: MAC! De nieuwe collecties stonden klaar, maar zelf kregen we een trendpresentatie door Elke Willemen, Senior MUA voor MAC én mochten we zelf een face chart maken. In tegenstelling tot wat je zou denken, is dat niet gemakkelijk! Ik kan vrij goed overweg met make-up op mijn gezicht, maar op een vlak blad is het toch wel héél wat anders. 


Aanschouw mijn kunstwerk! :D

Ik ging voor uitgevaagde smokey eyes inclusief uitgevaagde wenkbrauwen, een mooie winged eyeliner (die je helaas niet ziet door de fel aangezette wimpers, maar bon) en ombre lippen. De rest van het gezicht bleef neutraal, dus geen bronzer en geen blush. Het moeilijkste van de hele zaak? De wimpers. Man, dat is niet te onderschatten! Als je het een beetje onder de knie hebt (wat ik dus duidelijk niet had), krijg je met een pen echt heel mooi aangezette wimpers. Die van mij zijn eerder feather lashes geworden, maar goed, you gotta work with what you got! ;)


Het eindresultaat was deze hele face chart wall, vol met creaties van bloggers!

The name is Loves. BeautyLoves.I love me some bling, dus Swarovski mocht ook de revue passeren. Mooie juweeltjes!En toen was het tijd voor de Rituals yoga workshop. Niet te onderschatten, trouwens. Alle bloggers netjes in tenue, wat ik best wel grappig vond. Vier op een rij, iemand? ;)
Ik ging voor de blauwe versie, inclusief nog-net-voor-het-event-aangekochte-Havaianas-voor-een-prijsje.


Ik ben geen fashionblogger, maar ik houd van Lavand! Ik heb er zelf een aantal kleedjes van (en ik had zelfs een kleedje van Lavand aan op het event zelf, maar shhhh!), dus toen we mochten ontwerpen, greep ik mijn kans. Lavand zal drie ontwerpen uitkiezen en effectief in productie laten gaan, ik duim!
Mijn creatie: een simpel shirt met uitgesneden rug met enkele pailletjes op de schouders. Ik vond dat wel een leuk detail en passen bij de stijl van het merk.

Hierna volgde nog een (straat)barbecue, maar daar heb ik (wegens honger en goed gezelschap) geen foto's van, oeps. Meer foto's vind je - uiteraard - op de BeautyLoves Facebook-pagina.

Dikke merci aan UPR en alle aanwezige merken voor de leuke namiddag!
Share:

16 opmerkingen

 1. je facechart is echt heel goed gelukt :) een look die ik zeker zou dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat tshirt is echt leuk geworden !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat tof, al die workshops :D! Ik vind trouwens die tas met die moustache geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk allemaal ! en wauw wat mooi is je shirt geworden !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Zag er een gezellige dag uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne namiddag was het toch! Ik heb er ook van genoten! Mooie Mac Facechart!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die foto van 'vier op een rij' is inderdaad grappig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooehh Swarovski! Ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het was een super event! Die L'Occitane producten waren id heerlijk verfrissend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's! Ziet er erg leuk uit allemaal en wat zijn die oogschaduwpaletjes van Rituals mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oooh mooi ontwerp! Ik duim mee dat het effectief in de collectie komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. superleuk geschreven! ik hoor het je bijna zeggen ;-)
  Die oogschaduw van rituals spreken me wel aan! ik heb nog een bon liggen. zijn ze al in de winkels verkrijgbaar?
  leuke foto's en zo jaloers dat je op dat event was! i wish i was there too ;-)))) Leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oh ja! je facechart is echt mooi!!!! ik kan het weten, het is heeeel moeilijk!! well done!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zag er erg leuk uit ! Heel mooie foto's !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk geschreven en leuke foto's!

  xcomemoda.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zalige foto's die de sfeer goed weergeven! En ik vind je ontwerp voor Lavand ook heel goed bij het merk passen, heb je goed gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig