5 juli 2012

PALMOLIVE AYURITUEL: JOYOUS & ENERGY


De eerste week aan het werk na mijn zomerverlof, het is even wennen. Terug voltijds aan de slag, tegelijkertijd bloggen, een meeting in Brussel, met de trein op en af,... om dan nog de gewone dagdagelijkse en huishoudelijke beslommeringen niet te vergeten. Ik ben gewoon uitgeput!

Ik was dus heel blij dat ik dit Palmolive-pakketje nog achter de hand had. Jezelf terug in balans laten komen in je badkamer, daar gaat het om. De Ayurituel-lijn is namelijk geïnspireerd door de Indiase Ayurvedische leer. Heel eenvoudig gezegd: je bestaat uit verschillende levensenergieën en het is belangrijk om die allemaal in balans te houden ten opzichte van elkaar, zodat ook het grotere geheel gebalanceerd blijft. Op basis van twee van die levensenergieën, ontwikkelde Palmolive twee douchegels.


Ayurituel Joyous is fruitig, zoetig, met Indische moerbei en lotusbloem. Hoewel ik dit een lekkere geur vind (en er ook happy en ontspannen van word), is Ayurituel Energy toch mijn favoriet. Indiaas sandelhout en gember kicken de energie er direct terug in, ook na een hele dag werken!

Ik vind de flesjes wel leuk, trouwens. Ze zijn wat anders dan anders, ik krijg direct een exotisch gevoel door de vormgeving en ze liggen fijn in de hand. Best leuke douchegels voor niet te veel geld!

Palmolive Ayurituel - Joyous / Energy - 250 ml - € 2,89
Share:

13 opmerkingen

 1. Die energy lijkt me fijn! Om lekker wakker te worden ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze liggen inderdaad goed in de hand! De Energy gaat NU met mij mee in de douche :) hopelijk is'ie zo fijn als jij zegt! Kan wel wat energie gebruiken na mijn loopsessie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! :) Ik herinner me nog dat wij vroeger thuis altijd Palmolive gebruikten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me heerlijk! Moet ik ook maar eens gaan uitproberen! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha toevallig dat jij hem gisteren online had ;-) Ik vind de roze het lekkerste, maar vind jouw wending wel interessant! Dat ga ik eens uitproberen na een lange werkdag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmmmm... de Palmolive douchegels vind ik altijd heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk pakketjes, klinken heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, ze klinken echt fijn! Veel mensen zijn er positief over, maakt me nieuwsgierig...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zou die Energy graag willen uitproberen

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig