24 oktober 2012

CACHAREL AMOR AMOR by Lili Choi


Cacharels Amor Amor bestaat al sinds 2003. Het typische rode flesje werd als end of year limited edition in een kunstzinnig kleedje gestoken door Lili Choi, visagiste en tatoeage-artieste.


Op de website van Cacharel vond ik trouwens een heel leuk filmpje, waarin Lili Choi wordt voorgesteld en zie je waar zij haar inspiratie vandaan haalt. Haar Aziatische roots komen terug in haar werk en ook op de Amor Amor-flacon. Deze werd glanzend, zilverkleurig en de tekeningen zijn er rond gedrapeerd. Ik vind het flesje wel schattig, het past net in mijn hand!Amor Amor is een fris-zoete geur, lekker fruitig maar ook een klein beetje vrouwelijk en sexy met witte muskus, sandelhout, vanille. Hij is ideaal voor jongere vrouwen, maar niets houdt mij tegen om het ook te dragen. Eigenlijk vind ik het een fijn alledaags parfum, omdat het toch aanwezig genoeg is, maar tegelijkertijd niet te overweldigend. Nu houd ik wel van zwaardere parfums en draag ik op dagelijkse basis ook parfums als Jean Paul Gaultier Le Classique en Viktor & Rolf Flowerbomb Extreme, dus ik ben wel wat gewend. Amor Amor is voor mij vooral fun, luchtig, fris en fruitig met een iets warmere basis.

Kennen jullie Amor Amor al?

Cacharel Amor Amor by Lili Choi - 50/100 ml - € 58,00/86,00 - verkrijgbaar vanaf oktober 2012
Share:

16 opmerkingen

 1. De gewone Amor Amor vind ik HEERLIJK, maar deze verpakking is leukkkk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Net als jij houd ik eerder van zwaardere geuren maar deze geur vind ik ook niet slecht. Leuk als afwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de geur lekker, maar voor mij persoonlijk een beetje te jong. Leuk nieuw flesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dit is het lievelingsparfum van mijn mama :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij heb ik hier vroeger een flesje van gehad maar ik kan me totaal niet meer herinneren hoe hij ruikt. De verpakking is erg leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schattig flesje, helaas hou ik niet zo van deze geur dus laat ik hem aan me voorbij gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het klinkt als een parfum waar ik wel zou van houden, maar om één of andere bizarre reden heb ik deze zelfs nog nooit geroken! Note to self: even aan ruiken volgende keer ik in de INNO ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had vroeger amor amor als vast parfum maar ben verder gegaan met Kenzo flower dan en nu ben ik bij Chance van Chanel uitgekomen en voorlopig bevalt dat me wel als 'vast' parfum.
  Maar de verpakking is echt heel mooi en misschien landt hij nog wel eens een keertje opnieuw in mijn kast :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lang geleden deze hoor, maar zo een leuk flesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi flesje, ik ben altijd fan geweest van de geur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind hem ook best lekker voor af en toe, een vriendin van me word er misselijk van dus mag hem nooit opdoen als ik naar haar ga haha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. nice design)))I love amore amore classic))

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig