22 oktober 2012

DIORBLUSH SUGAR & SPICE x DIORSKIN NUDE SHIMMER


Dubbel Dior op mijn wangen vandaag! Ik begin met een van de duoblushes uit hun najaarscollectie, Golden Jungle. Sugar & Spice, oftewel Terre de Sienne, is een glowing color powder blush. De ene kant is mat en donkerder, de andere kant is lichter en bevat een subtiele glow. Je kan de blush apart gebruiken, bijvoorbeeld door te contouren met de donkere kleur en dan te higlighten met de lichtere kleur, maar ik gebruik ze het liefst van al tesamen. Gewoon, door mijn blushkwast over de twee kleuren te laten gaan, want zo krijg je een mooie mengeling van het matte en het glanzende.


Sugar & Spice blush x Nude Shimmer highlighter

Sugar & Spice is een mooi herfstkleurtje dat ik graag gebruik als ik het accent wil leggen op mijn ogen of lippen. De wangen hoeven dan niet te overdadig zijn, maar ik wil ze natuurlijk niet vergeten. Dan komt een meer ingetogen kleur goed van pas: hij is een beetje rozig, maar toch met een bruinige, pruimkleurige ondertoon. Door de glanzende kant te gebruiken, wordt hij ietsje lichter. De blush heeft een zachte textuur, is goed gepigmenteerd en brengt mooi aan. Toch kan je hem nog opbouwen, mocht je je wangen wat feller in de verf willen zetten. 


Nude Shimmer is Diors nieuwe highlighter. En wauw, wat een pareltje! Ik vind hem totaal niet te vergelijken met de Diamant Rose of Diamant Ambre. Nude Shimmer is een categorie apart en past volgens mij bij elke huidskleur.


Swatches zonder en met direct zonlicht: matte blush - glanzende blush - gemengd - Nude Shimmer

De textuur is best speciaal en is een soort van poeder-crèmecombinatie. Je kan het bijgeleverde sponsje gebruiken, maar ik gebruik vooral mijn MAC 165.
Geen grove glitters of shimmers in de Nude Shimmer, nee, dit is een prachtige, subtiele highlighter met een fijn resultaat. Een klein beetje op de jukbeenderen, de neusbrug of net op de cupidoboog van de lippen geeft een mooi effect, een soort van glow from within. Op mijn arm heb ik hem natuurlijk vrij dik aangebracht, zodat hij goed op foto zou pakken, op mijn gezicht zie je hem vooral bovenop en -aan de blush, maar dan veel subtieler. J'adore!
Share:

23 opmerkingen

 1. vooral die highlighter is prachtig!
  ik heb zo'n duo blush van Dior al eerder gehad, maar dan een hele lichte kleur. was te licht en slecht gepigmenteerd, zo zonde :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat sta je mooi met die blush! Echt een perfecte kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De highlighter is idd amazingly pretty! Ze zijn idd anders dan de shimmer diamond maar wel met dezelfde prachtige glow!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachige producten ! Ze staan je echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie producten, heel mooie look ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die highlighter ga ik zeker kopen als het pay day is! :D So pretty

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh. My. God. !!! How pretty is thát? Vooral die blush <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben echt gek op de Nude Shimmer, dit is één van de weinige highlighters die zijn werk echt goed doet. Geen glitter of shimmer maar een hele mooie gloed, love it! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig!

  Ik wil nu spontaan naar de Ici Paris lopen :D *Want*

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, ik vind de combinatie van de twee echt heel mooi!
  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi!!! Ben de laatste tijd steeds meer geinteresseerd in highlighters...Zag deze Tanya Burr ook al gebruiken. Ziet er echt super uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw! heel mooi en je ogen ook! je bent altijd zo mooi gemaquilleerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw echt een prachtige blush, die kleur is zó mooi!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Supermooi op je gezicht!! Love the color!
  Ook je ogen zijn weeral prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Sugar & Spice looks nice on you! It might look a bit pinker, but it's still really nice! I'm really digging the highlighter as well!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jaaa, ik was al fan van die shimmer toen ik hem bij Dior zag ;) Absolute must have! De blush pakt precies minder goed op mijn huid...

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig