26 oktober 2012

MAX FACTOR FACEFINITY ALL DAY FLAWLESS 3-IN-1 FOUNDATION


Wow, een foundation met een naam om u tegen te zeggen, maar in het geval van Max Factor wil dat ook iets zeggen. De Facefinity All Day Flawless 3-in-1 foundation is namelijk een primer, concealer en SPF foundation in een product. Benieuwd naar meer?

Facefinity heeft dus drie functies en belooft:
 • Hold: als primer legt het een sterk, lichtgewicht laagje over de huid, zodat je foundation een hele dag houdt;
 • Correct: de formule bevat micro-correctors om ervoor te zorgen dat zweet en talg geen effect hebben op de huid, zodat je een matte look behoudt;
 • Finish: de foundation zelf is dekkend en heeft een matte finish dankzij de olie-absorberende bestanddelen.

De verpakking is vrij standaard, een doorzichtige, glazen flesje met handige pomp. Je kan de pomp ook afsluiten, dus je zou zelfs het dopje kunnen verliezen en niet hoeven te vrezen voor een lekkende verpakking.

Ik heb zelf de kleur Nude. Hij lijkt licht op mijn hand, maar eens hij op mijn huid is ingewerkt, blendt hij goed in en is de kleur eigenlijk perfect. Ik ben nu eenmaal vrij bleek, zeker in de koudere maanden!  Ik weet niet of ik nog een kleur donkerder zou kunnen gaan, ik vrees dat ik dan een te groot verschil zou zien tussen mijn gezicht en mijn hals. Gelukkig bestaat er nog bronzer en blush om mijn gezicht wat op te warmen ;) Je kan zelf kiezen hoe je de foundation aanbrengt, het gaat prima met je vingers, maar ook een kwast doet het goed.


De formule is vrij dekkend, waardoor ik inderdaad geen aparte concealer meer hoef te gebruiken. Hij verdoezelt al mijn roodheden en oneffenheden en doet het ook goed onder mijn ogen. De medium dekking laat nog wel lichtjes mijn sproetjes doorkomen, je krijgt dus geen onnatuurlijk, cakey effect.
En toch is dit geen dikke, onwerkbare foundation. Eerder is het een lichte formule, maar moet ik hem wel iets meer uitsmeren en inwerken dan bijvoorbeeld een BB cream. 


Schrik niet van de voor- en na-foto! Ik heb ze getrokken op een moment dat mijn huid er niet zo goed aan toe was, met veel roodheid en toch wel meer oneffenheden dan gewoonlijk. En oh, hello donkere kringen! Eigenlijk is dat perfect, want zo zie je onmiddellijk hoe goed Facefinity werkt. Het eindresultaat is ineens heel wat menselijker, haha! Ik heb enkel de Facefinity foundation gebruikt, géén concealer. Mijn donkere kringen zijn weg, de roodheid ook en toch geeft het een vrij natuurlijk resultaat.

Ik poeder steeds af, zeker in mijn T-zone, maar iemand met een drogere huid zal dat minder moeten doen. Ik grijp naar Facefinity als ik op voorhand weet dat mijn make-up het een hele dag moet uithouden en ik wil dat het zeker goed blijft zitten. Het is eigenlijk de eerste keer dat ik een vloeibare foundation van Max Factor gebruik, dus ik kan niet vergelijken met hun andere formules, maar deze vind ik wel fijn!

Wat vinden jullie ervan?

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation - 5 kleuren: Light Ivory, Nude, Natural, rose Beige, Soft Honey - € 14,99 - verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat
Share:

20 opmerkingen

 1. Supermooi resultaat! Ook een mooie foto van het flesje, zo met die achtergrond :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit ! Wel handig dat je geen concealer meer nodig hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi resultaat. Ik heb dezelfde kleur gekregen en die is jammer genoeg wat te licht. Natural is de tint die beter bij me past denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er goed uit zeg! :D Sowieso vind ik MF foundations vaak wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, heel mooi resultaat! Ik durf niet goed meer terug naar de foundation, mijn huid wordt er onrustiger van dan van BB cream en ben het experimenteren met m'n huid even moe, tijd om te herstellen :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow klinkt super fijn! ben erg nieuwsgierig geworden :) eerst mijn hele voorraad foundations opmaken, dan ga ik deze zeker proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze is inderdaad echt fijn! Heel dekkend & doet perfect wat ie belooft. I like! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het resultaat ziet er echt heel erg goed uit. Lekker dekkend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben echt wel benieuwd naar deze. Hoor er niets dan goeie dingen over.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Groot verschil, die voor en na, mooi zo! :-) Ik was aangenaam verrast door deze foundation.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wel, je review heeft me overtuigd, deze ga ik zeker kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw ziet er goed uit! denk dat ik ook maar eens voor deze foundation moet gaan kijken:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dacht dat hij minder dekkend was maar ziet er toch heel goed uit bij jou !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De textuur voelt in ieder geval goed aan, en het klinkt ook allemaal wel goed. Ik moet nog testen en ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. It seems like this one covers well, but the shade selection is really limited and I can't find one that matches me at all (the shade that's the closest to my skin tone is way too pink for my undertone)! For people who need coverage and something that saves time, I bet it's pretty fantastic :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind hem te dekkend...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. heeft deze foundation een roze of een gele ondertoon?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kleur Nude, die ik heb, heeft een gele ondertoon. Dat vind ik trouwens meestal het meest flatterend!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig