12 oktober 2012

NEW IN: Erborian BB Eye Touche Parfaite 3-in-1


Nog maar net ontvangen ten huize BeautyLoves, maar ik wilde er toch iets over kwijt. Ik kan meespreken van donkere kringen onder mijn ogen. Jammer genoeg is het bij mij genetisch, maar het wordt eens zo erg als ik moe ben. Of ik nu moe ben? Het zal wel zijn! Ik balanceer tussen werken, bloggen, sporten, bouwen. Vooral dat bouwen doet hem het nu: tegels die niet proper blijven omdat iedereen die binnen komt zand meeneemt, eindeloze to do-lijstjes die zichzelf spontaan lijken te vermenigvuldigen, deuren die niet kunnen worden besteld omdat het plakwerk op een bepaald punt niet pas staat, de ene aannemer bellen om iets te  komen herstellen en de andere dan nog eens laten afkomen om het op te meten, aansluitingen voor nutsvoorzieningen proberen te regelen terwijl bedrijven hun eigen goesting doen, een overvolle agenda en een hoofd dat soms overloopt...Enfin, de kringen lijken wel te teren op mijn tijdsgebrek, dus elk hulpmiddeltje is welkom. Ik zag deze BB Eye Touche Parfaite 3-in-1 van Erborian en werd hoopvol. Een oogcrème voor de tere huid rond de ogen, een concealer tegen donkere kringen én een BB effect. Ik ben heel benieuwd hoe deze rozige crème zich zal weren tegen mijn krengen van kringen. Morgenochtend hebben we een date, Erborian en ik :)Waarom dan nu al een artikel? Wel, deze is speciaal voor de Limburgse ladies onder ons - whoop! Ik heb mij laten vertellen dat je tot en met 20 oktober bij de ICI Paris XL in Hasselt (ik weet jammer genoeg niet precies welke van de drie. Gelukkig liggen ze niet ver van elkaar) terecht kunt in de Erborian Bubble Sampling. Er is ook een skinbar aanwezig, waar je een huidanalyse kan krijgen. De ideale gelegenheid om eens met het merk kennis te maken!

Hoe gaan jullie donkere kringen tegen?
Share:

13 opmerkingen

 1. Amai, je leven klinkt inderdaad redelijk hectisch! Gelukkig wordt het allemaal zoveel beter eens je verhuisd bent :) Succes alvast! Fijn dat je deze tip deelt - als ik nog in Hasselt geraak ga ik zeker eens neuzen in de (juisteà IPXL. Ik ben benieuwd of dit product een holy grail wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je zou van minder donkere kringen krijgen ! Gelukkig kan je mensen nu afleiden met je nieuwe bling ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een drukte, poehh, niets voor mij ;)

  hihi,en dan moet je keuken nog geplaatst worden ;D

  ik heb niet echt donkere kringen, maar wel kleine ogen als ik moe ben of slecht geslapen heb. verder mag ik niet klagen over de zone onder mijn ogen, ook al ik ben er "al" 33 :p

  hopelijk heb je baat bij het product :)

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me wel een fijn product!
  Ik heb de laatste tijd ook wel last van donkere kringen, gelukkig is er nog de Touche Eclat van YSL! :D

  Veel succes nog met de werken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wel, het frustrerende is dat er miljoenen middeltjes zijn om het donkere weg te werken maar geen enkel dat de zwelling wegneemt. Enfin, toch niet bij mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Benieuwd of deze gaat helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Om donkere kringen te verdoezelen wissel ik af tussen MAC's pro longwear concealer en mijn touche éclat. Al is de beste remedie nog altijd voldoende rust en slaap nemen. Maar bon, da's makkelijker gezegd dan gedaan soms :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat klinkt erg goed! Zelf gebruik ik mijn foundation, de Bourjois Flower Perfection. Die dekt zó goed dat het mijn blauwe kringen ook verdoezeld. Yay!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben benieuwd naar een full review over deze !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk artikel en interessante product, lijkt me heel fijn en goede toevoeging:-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig